Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

«Ρωτήστε και τη σύζυγό σας που εργάζεται στο κανάλι της Βουλής»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» παρενέβη τηλεφωνικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, θέλοντας να σχολιάσει το πως σχολιάστηκε η συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής. Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι…
μόλις επέστρεψε από την προανακριτική επιτροπή, μετά από 16 ώρες, υποστήριξε πως όσα ακούγονται για τους διαλόγους στην Βουλή δεν ισχύουν και ζήτησε από τους δημοσιογράφους σε έντονο ύφος να μην αναμεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις.
Απευθυνόμενη στους παρουσιαστές, Βασίλη Λυριντζή και Δημήτρη Οικονόμου, είπε:


«Έχετε και εσείς ευθύνη για το τι μεταδίδετε και τι ατμόσφαιρα καλλιεργείτε. Ο δημοσιογράφος δεν έχει την αποστολή να εξάρει συναισθήματα, ούτε να καλλιεργεί εντυπώσεις. Έχει την ευθύνη να μεταδίδει την πραγματικότητα. Από την εκπομπή σας λέτε ανέκδοτα, δεν λέτε ειδήσεις».
Στη συνέχεια, άσκησε κριτική στους δημοσιογράφους για τη θεματολογία που επιλέγουν, με τον κ. Οικονόμου να της προτείνει να ρυθμίζει εκείνη τη ροή της εκπομπής.
Από την πλευρά του, ο κ. Λυριντζής φανερά αγανακτισμένος από την επίθεση, επισήμανε: «Δεν γίνεται να τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Ας κλείσουμε εδώ γιατί έχουμε και ειδήσεις να πούμε σε αυτή την εκπομπή…».
τον Δημήτρη Οικονόμου να ρωτήσει τη σύζυγό του, που όπως είπε δουλεύει στο κανάλι της Βουλής, για την ώρα που τελείωσε η συνεδρίαση της Επιτροπής. Και άφησε αιχμές κατά του προέδρου της, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, πως είχε φύγει από τις 21:00.
«Ο κ. Οικονόμου με ρωτάει; Κύριε Οικονόμου, ναι και νομίζω ότι μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και με τη σύζυγό σας που εργάζεται στο κανάλι της Βουλής», είπε, μεταξύ άλλων.
Το βίντεο ΕΔΩ
www.trelokouneli.gr 

anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.