Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Χορστ Ράϊχενμπαχ από τη Θεσσαλονίκη: «Δεν τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού προγράμματος» (BINTEO)

«Αφού η Ελλάδα κατάφερε και ξεπέρασε το δυσκολότερο κομμάτι, σχετικά με τα όσα προέβλεπε το μνημόνιο, δεν τίθεται πλέον θέμα επανεξέτασης του ζητήματος», ανέφερε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (Task Force) Χορστ Ράϊχενμπαχ, σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν μπορεί να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν από το ΔΝΤ περί λάθους στο πρόγραμμα για την Ελλάδα.

Ο Χορστ Ράϊχενμπαχ, συναντήθηκε με τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου και στη συνέχεια μετέβη στην Περιφέρεια εκεί όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

thousandnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.