Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΡΑΤΟΣ & ΤΡΑΠΕΖΕΣ “ΕΚΛΕΨΑΝ” 93 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

Τώρα αποκαλύπτεται ο ρόλος Στουρνάρα στην αδιάκοπη επιβολή νέων φόρων! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ...ΓΙΑΦΚΑ ΤΑ ΦΕΚ!!!
από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Σαμαράς, Βενιζέλος και Στουρνάρας, καμώνονται πως πασχίζουν για την ανάπτυξη της οικονομίας και της χώρας την ώρα που εσκεμμένως της έβαλαν και συνεχίζουν να της βάζουν θηλιά! Με υπουργικές αποφάσεις, αλλά χρησιμοποιώντας τα ΦΕΚ σαν να είναι ...γιάφκα, έμπηξαν πισώπλατα το μαχαίρι στον λαό και την οικονομία της Πατρίδας!

VRACHIOLIDIS-NEWΤην ίδια ώρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που υπογράφει τους νόμους, προσποιείται και αυτός ότι συμμερίζεται την κατάσταση που βιώνει ο ελληνικός λαός, όταν με τις δικές του υπογραφές υποθηκεύει το μέλλον της κάθε οικογένειας και της Ελλάδας.
93 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία δόθηκαν στις Τράπεζες, με την υποχρέωση τα χρήματα αυτά να περάσουν (ξανατονίζουμε, υποχρεωτικά) στην ανάπτυξη της οικονομίας μέσω της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και καταναλωτικών-στεγαστικών δανείων, οι τράπεζες τα ενθυλάκωσαν χωρίς να δώσουν φράγκο στην αγορά!!!
Και δεν είναι μόνον αυτό: δεν φτάνει που οι τράπεζες κράτησαν για πάρτι τους τεράστια ποσά που θα πήγαιναν στην ανάπτυξη της χώρας, σήμερα ο δύσμοιρος λαός καλείται να πληρώσει όσα τσέπωσαν οι Τράπεζες! Και μιλάμε συνολικά, για το εξωφρενικό ποσό των 233 δισεκατομμυρίων ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε: 233 δισεκατομμύρια ευρώ που όφειλαν οι Τράπεζες να προωθήσουν στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και εν συνεχεία να τα επιστρέψουν στο Δημόσιο, δεν έδωσαν τίποτε και βάζουν από πάνω τον λαό να πληρώσει τα δικά τους χρέη!
Έτσι εξηγείται γιατί ο Στουρνάρας και η τρικομματική κυβέρνηση της συμφοράς επιβάλλουν συνεχείς φόρους και χαράτσια στον λαό! Διότι καίγονται να μαζέψουν από τον πολύπαθο λαό τα χρέη των τραπεζών, ώστε να πληρώσουν τα ομόλογα που κατέχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στην οποία προσέφυγαν οι Τράπεζες για να εισπράξουν σε ρευστό το ποσό των 233 δις ευρώ!!! Αντί δηλ. η κυβέρνηση Σαμαρά να ζητήσει από τις Τράπεζες να εξοφλήσουν τα χρέη τους, χαρατσώνει τον λαό με διαρκείς φόρους, ελπίζοντας ότι θα συγκεντρώσει τα δις που απαιτούνται για να εξοφλήσει τα ομόλογα, που σε λίγο ...σκάνε στην ΕΚΤ! Και πρόκειται για ποσά που ξεπερνούν τα 44 δις ευρώ τα οποία-σημειώστε- πρέπει να αποπληρωθούν μέσα στο 2013!!!
Για το έγκλημα σε βάρος του λαού είχε αναφερθεί παλαιότερα και ο κ. Καμμένος, ο οποίος είχε πει σε συγκέντρωση στελεχών του κόμματός του, τα εξής: «Το τραπεζικό σύστημα μέχρι σήμερα έλαβε εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου 203 δις ευρώ (σημ. έκανε λάθος ο κ. Καμμένος, ήθελε να πει 233 δις ευρώ), με ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, με τα οποία οι ελληνικές Τράπεζες χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Οι Τράπεζες είχαν τη νομοθετική υποχρέωση να χρησιμοποιούν τη ρευστότητα που αντλούν από την ΕΚΤ με τις εγγυήσεις του Δημοσίου, αποκλειστικά για την χορήγηση στεγαστικών δανείων, για τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, για το πόσο τουλάχιστον 93 δις ευρώ. Τα 93 αυτά δις ευρώ, όχι μόνο δεν διατέθηκαν στην αγορά, όχι μόνο δεν διατέθηκαν στην πραγματική οικονομία, όχι μόνο δεν διατέθηκαν στα καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια , αλλά αντιθέτως χρησιμοποιήθηκαν παράνομα για να φυγαδευτούν στο εξωτερικό τα 90 δις των καταθέσεων , που σήμερα λείπουν από την Πατρίδα μας. Δηλ. λήστεψαν τον ελληνικό λαό, χρηματοδότησαν τις τράπεζες κι αυτά τα χρήματα φύγανε έξω για να 'ρθουν να αγοράσουν τα κατασχεμένα μας σπίτια και κατασχεμένες επιχειρήσεις».
Ας δούμε λοιπόν από πού προέρχονται τα 93 δις ευρώ τα οποία έπρεπε να πάνε στην πραγματική οικονομία. Μέσα σε τέσσερα ΦΕΚ, περιλαμβάνονται όλα.
Πατήστε εδώ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.