34 χρόνια ευημερίας. Η πορεία.

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας,
Σήμερα, με την ευκαιρία της επετείου, θα κάνουμε μία ανασκόπηση των τελευταίων 32 ετών.

32 έτη ευημερίας που έβγαλαν την χώρα μας από την πτωτική της πορεία.
Όλα ξεκίνησαν το 2018, με την πτώση της τρίτης κυβέρνησης συνεργασίας ΣΤΥΡΙΞΑ, ΑΡΔΕΜ και ΕΚΚ.
Μία παρένθεση εδώ. Για τους νεώτερους που δεν γνώρισαν ποτέ το πολυκομματικό σύστημα να θυμίσουμε ότι πριν την απαγόρευση των άλλων πολιτικών κομμάτων,

υπήρχαν περισσότεροι από 30 σχηματισμοί όπου είχαν εισχωρήσει προδότες από άλλα, κατώτερα, έθνη. Μετά το πέρας της εκπομπής αυτής θα ακολουθήσει ντοκιμαντέρ για την ίδρυση και πορεία του Πορφυρού Ηλιοβασιλέματος από τον πεφωτισμένο αρχηγό μας. Μ.Σ.
Συνεχίζοντας λοιπόν την ανασκόπηση, θα περιγράψουμε τα γεγονότα των εκλογών του Φεβρουαρίου του 2018.

Οι εφημερίδες εκείνης της εποχής, υπό τον έλεγχο πρακτόρων, έγραφαν ότι υπήρξε κίνημα τρομοκράτησης του λαού από το Π.Η.. Η αλήθεια όμως καταγράφεται στα απομνημονεύματα των υπευθύνων των ταγμάτων ασφαλείας της εποχής. Ο λαός χρειαζόταν καθοδήγηση καθώς η φτώχεια, η ανέχεια και η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών - θα εξηγήσουμε μετά στους νέους τι ήταν αυτή η μάστιγα - είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Το Π.Η. θεώρησε ότι ήταν υποχρέωσή του, εν μέσω της ηθικής αυτής καταστροφής να είναι ο φάρος που θα οδηγούσε την χώρα μακρυά από τον καιάδα. Έτσι με εντολή του αρχηγού μας, τα τάγματα ασφαλείας, όπου είχαν πρόσβαση, φρόντιζαν να οδηγούνται στις κάλπες μόνο τα ηθικά στοιχεία της κοινωνίας και όσοι δεν είχαν σχέση με τους προδότες.

Η νίκη ήταν μεγάλη. Στην καταμέτρηση προσπάθησαν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα, αλλά οι πάντα έτοιμοι λοχαγοί μας είχαν καταλάβει καίρια πόστα στις εταιρίες των εργολάβων της καταμέτρησης και έτσι δεν ευόδωσε η προδοσία τους.

80% του Λαού ψήφισε τότε Π.Η. Ήταν η καθαρότερη νίκη αλλά ήταν επίσης και ένα σκοτεινό σημείο στην ιστορία μας καθώς η λύπη για το 20% των πολιτών που διάλεξαν να προδώσουν το έθνος ήταν μεγάλη.

Οι επόμενοι μήνες που ακολούθησαν ήταν καθοριστικοί για την πορεία μας.

Ο αρχηγός μας, από την πρώτη μέρα ξεκίνησε επιχείρηση εκκαθάρισης των ανήθικων στοιχείων από την κοινωνία μας. Για λόγους ανθρωπισμού, δεν έγιναν εκτελέσεις με άγχωνες όπως αρχικά περίμεναν πολλοί, αλλά υπογράφηκε νομοσχέδιο που όριζε την ευθανασία ως καλύτερη και ηπιότερη λύση για το αδίκημα της προδοσίας.

Ακολούθησε η κατάργηση όλων των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων και η διάλυση της βουλής που από την μεταπολίτευση υπήρξε άνδρο πελατειακών σχέσεων, αδιαφάνειας και προδοσίας. Πλέον μπορούσαν να ιδρυθούν ομάδες πολιτικής σκέψης του Πορφυρού Ηλιοβασιλέματος ώστε να μην υπάρχει περιορισμός στην συμμετοχή. Βέβαια από την δυνατότητα αυτή εξαιρούνταν όσοι συμμετείχαν σε προδοτικές πράξεις καθώς και οι συγγενείς τους μέχρι τρίτου βαθμού.

 Όπως ήταν γνωστό εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν νόμιμοι μετανάστες στην Χώρα και οι ελάχιστοι που είχαν επισκεφθεί την χώρα μας ήταν προφανώς πράκτορες ξένων δυνάμεων μασκαρεμένοι είτε ως τουρίστες είτε ως διπλωμάτες. Οι περισσότεροι από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι να επιστρέψουν στις χώρες τους μετά από ανάκριση όπου κατέδειξαν όσους συνεργάζονταν μαζί τους. Εκτελέστηκαν μόνο όσοι είχαν προέλευση από χώρες του Αλλόθρησκου τόξου.

Επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία στρατοπέδων εργασίας λαθρομεταναστών. Αν και δεν υπήρξε τελικά συνεργασία με την Διεθνή Αμνηστία για την παρακολούθηση των συνθηκών, το γενικό κλίμα ήταν πως οι συνθήκες διαβίωσης ήταν καλύτερες και από αυτές που θα έβρισκαν στις ίδιες τους τις χώρες. Φυσικά η χημική στείρωσή τους ήταν η μόνη λύση ώστε να μην αυξάνει συνεχώς ο αριθμός τους.

Τα σύνορά μας με τους εχθρούς έκλεισαν και απελάθηκαν όλοι οι διπλωμάτες τους ενώ εγκαταστάθηκαν ειδικά τμήματα ένοπλης ακτοφυλακής στα νησιά μας για την προστασία από κύματα εισβολέων. Μέσα σε 2 εβδομάδες το κύμα λαθρομετανάστευσης σταμάτησε τελείως. Υπήρξαν τότε κάποιες υπερβολικές αντιδράσεις από ανθρωπιστικές οργανώσεις που διέδιδαν ψέματα για επιτόπου εκτελέσεις μεταναστών, αλλά μετά την σύλληψη των υπευθύνων τους σταμάτησαν.

Οι σχέσεις μας με την Ένωση που βασίζονταν στην υποταγή μας στα κελεύσματα των ξένων και των πολιτών προδοτών διεκόπησαν αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας.

Εσωτερικά, δόθηκε έμφαση στην αναδιάρθρωση της γεωργίας και τα αποτελέσματα ήρθαν γρήγορα. Μέσα σε 1 χρόνο, όλοι οι πολίτες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα κουπόνια τους για να απολαύσουν οτιδήποτε παρήγαγε και παράγει η Λαϊκή γη.

Η ανεργία έπεσε κατακόρυφα. Μέσα σε 2 χρόνια το ποσοστό είχε πέσει στο 7%. Με τα ειδικά μέτρα εκκαθάρισης που έλαβε η κυβέρνηση του Π.Η. για τα επόμενα 2 χρόνια, η ανεργία υποχώρησε ακόμα περισσότερο, στο 3%.

Διαπιστώθηκε τότε ότι υπήρχαν περιπτώσεις όπου η ανεργία δεν οφειλόταν σε έλλειψη θέσεων εργασίας, αλλά σε αδυναμία ατόμων να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Οι περισσότεροι από αυτούς αποδείχθηκε ότι είχαν σχέσεις με άτομα που είχαν χαρακτηριστεί προδότες και είχαν εκτελεστεί κατά τους πρώτους μήνες της νέας πορείας. Άλλοι ήταν άτομα με ψυχικές νόσους. Έτσι διατάχθηκε η ευθανασία αυτών ώστε να μην αποτελούν βάρος για τις νέες γενεές.

Μέσα στην επόμενη δεκαετία τα κοινωνικά μας προβλήματα είχαν λυθεί, όπως αποδεικνύεται από τα αρχεία του καναλιού μας, του μόνου που έχει άδεια εκπομπής καθώς αποτελεί περιουσία όλων των Πατριωτών. Δεν υπήρχε πλέον έγκλημα και η τιμωρία ήταν ακαριαία από τα τάγματα ασφαλείας που αντικατέστησαν την αστυνομία και την δικαιοσύνη, ένα σύστημα που αποδείχθηκε αργό και αναποτελεσματικό. Ένα μικρό παράδειγμα είναι το video που ακολουθεί με την άμεση καταδίκη και εκτέλεση προδότη που απεκάλεσε μέλος των ταγμάτων ασφαλείας "βιαστή". Τα εγκλήματα ηθικής τιμωρούνται πλέον πολύ αυστηρά και για αυτό δεν υπάρχει διαφθορά.

---- (δύο λεπτά video) ---

Μετά από αυτό το εμπνευσμένο video, να ευχαριστήσω τον σκηνοθέτη μας, συνεχίζουμε με μια περίληψη της τελευταίας 20ετίας και των μέτρων που οδήγησαν στην ολοκλήρωση του έργου του Π.Η.

2031: Κατάργηση Πανεπιστημίων και μετατροπή τους σε ιδρύματα κρατικής έρευνας.
2032: Ανάληψη καθηκόντων Αρχιστράτηγου, του δεύτερου την τάξη στο Π.Η.
2034: Εκτέλεση τελευταίων εγκληματιών προδοτών που είχαν διαφύγει στα βουνά.
2035: Εισβολή στα πάτρια εδάφη που βρίσκονταν υπό Εχθρική κατοχή.
2036-2042: 8ετής πόλεμος με τις δυνάμεις του Ενωσιακού ιμπεριαλισμού.
2044: Εγκατάλειψη νήσων Ανατολικού Πελάγους και μεταβολής τους σε ζώνη υψηλής ραδιενέργειας.
2047: Υποδοχή στην Νότια Νήσο, Μεγαλονήσιων μεταναστών μετά την ολοκληρωτική κατάληψη από εχθρούς.
2048: Θάνατος του αρχηγού μας σε προχωρημένη ηλικία. Κηρύσσεται έτος εθνικού πένθους.
2049: Κατάπνιξη επανάστασης προδοτών στην Νήσο.
2051: Έτος εθελοντικής ευθανασίας συνταξιούχων.

Κυρίες και κύριοι, αγαπητά μας παιδιά, φτάσαμε στο σήμερα. Τα 2,5 εκατομμύρια Λαού θα πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι για όσα κατάφεραν. Μην ξεχνάτε ότι αύριο είναι η μέρα αλήθειας. Αν γνωρίζουμε κάποιον που σκέφτεται προδοτικά, είμαστε υποχρεωμένοι να τον παραδώσουμε στις αρχές.

Ευχαριστώ που μας παρακολουθήσατε, ακολουθεί το ντοκιμαντέρ για την ίδρυση και πορεία του Πορφυρού Ηλιοβασιλέματος.

---- (τίτλοι τέλους) ----

Τι μαλακίες με έβαλαν και είπα παλ....αχ...γκκκ.... (θόρυβος πτώσης)

---- (διόρθωση σκηνοθέτη) ----

Σας ζητάμε συγνώμη για την προδοσία που ακούσατε. Να είστε σίγουροι ότι δεν πέρασε έτσι. Ενεργοποιήθηκε από το πάνελ ο μηχανισμός ευθανασίας προς παραδειγματισμό όλων όσων αμφισβητούν την Πορεία...
http://vscifi.blogspot.gr/2013/02/34.html

Σχόλια