Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

«Ίμια 1996-Η αλήθεια πίσω από την κρίση των Ιμίων»

Στα Χανιά θα βρίσκεται από την Τετάρτη (6/2/2013) το απόγευμα για διήμερη επίσκεψη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Τομεάρχης Εξωτερικών και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.
Θα είναι ένας εκ των βασικών ομιλητών σε εκδήλωση για τα Ίμια που διοργανώνει η τοπική Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος, στις 18:30 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της πόλης.

Η εκδήλωση έχει τον τίτλο «Ίμια 1996-Η αλήθεια πίσω από την κρίση των Ιμίων» και σε αυτήν θα μιλήσουν επίσης ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Άμυνας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιώργος Νταβρής και ο Πολιτευτής Ρεθύμνου του Κινήματος, Νεκτάριος Μεταξάκης, χειριστής ελικοπτέρων Π.Ν. ε.α. ο οποίος έζησε από κοντά εκείνη την τραγική νύχτα που έμελλε να κοστίσει τη ζωή σε τρεις ήρωες αξιωματικούς.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Χανιά, ο Τέρενς Κουίκ θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, ενώ προγραμματίζονται και συνεντεύξεις του σε τοπικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα.

Την Πέμπτη το πρωί, μαζί με το συνάδελφό του Γιώργο Νταβρή, θα καταθέσουν στεφάνι στους τάφους των Βενιζέλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.