Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Siemens, Παπανδρέου, Παμπούκης, ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο βρε παιδιά;

olympiada 

Ρίγη προκαλεί και η αποκάλυψη της σημερινής “Ελευθεροτυπίας” σχετικά με την επιστροφή της Siemens από την πίσω πόρτα στα φιλέτα του δημοσίου. Εντύπωση προκαλεί και η αναφορά στην εταιρεία – σύμβουλο, επιλογή του καθεστώτος Παπανδρέου με Παμπούκη πρώτο βιολί. Και μετά αναρωτιόμαστε, γιατί έχουμε υπουργό Στουρνάρα, γιατί ακυρώθηκε το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον
Χριστοφοράκο, γιατί δεν έγινε τίποτα για το σκάνδαλο του C4i, Γιατί καταγγελίες – βόμβες όπως αυτή του Λοβέρδου περνάνε στα αζήτητα, γιατί ένας σκασμός δικογραφίες που έχει στείλει ο Πεπόνης στην βουλή για την περίοδο Παπανδρέου “γράφονται στ’ αρχεία τους”, γιατί, γιατί, γιατί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.