ΑΝΕΛ: Τα ψέμματα δεν θα γλιτώσουν τον Α. Παπανδρέου από το ποινικό και αστικό δικαστήριο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ CDS ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Τα στοιχεία που προέκυψαν από την διεξαγωγή της δίκης για τα CDS, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 θα προσκομισθούν στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη προκειμένου να ενισχυθεί η ποινική έρευνα που διεξάγεται για την υπόθεση ασφαλίστρων κινδύνου.


Τα στοιχεία αυτά αφορούν:


-Την ομολογία του ίδιου του Αντρίκου Παπανδρέου για συμμετοχή του σε off shore εταιρείες, γεγονός που επιβεβαιώνει τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο,



-Την παρουσία του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας Post Bank Credit, θυγατρικής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Λεωνίδα Μαραβέλη ως συνηγόρου του Αντρίκου Παπανδρέου στην δίκη ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (ΦΕΚ αρ. φύλλου 11846 9/11/2011).



Στην ίδια εταιρεία και με προηγούμενο ΦΕΚ (αρ. φύλλου 11845 9/11/2011) μετέχει στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο ο Κυριάκος Γριβέας, φίλος του Αντρίκου Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα με την εταιρεία του CNC International αποτελούν τους χρυσούς χορηγούς της εταιρείας I4CENSE του Αντρίκου Παπανδρέου.



Όπως προκύπτει λοιπόν και κατά τα λοιπά ο Αντρίκος Παπανδρέου δεν έχει καμιά σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, εκτός του ότι σε αυτό διορίζονται δικηγόροι, φίλοι και χορηγοί των εταιρειών του και βεβαίως από το Τ.Τ λαμβάνει ο ίδιος «χρυσές» χορηγίες.



-Την αποκάλυψη ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει χορηγήσει με αδιαφανείς διαδικασίες όπως άλλωστε καταγγέλλει και η Ένωση Μετόχων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αλλά και προκύπτει από σχετικό έγγραφο που προσκομίζεται, δάνειο 17 εκατομμυρίων ευρώ προς την εταιρεία CNC International του Κυριάκου Γριβέα ο οποίος συμμετέχει με ποσοστό 50% μαζί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε θυγατρική εταιρεία του Τ.Τ. με την επωνυμία Post Bank Green Institute. Τόσο η CNC International του Κυριάκου Γριβέα όσο και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι οι «χρυσοί» χορηγοί στην off shore ελβετική εταιρεία του Αντρίκου Παπανδρέου με την επωνυμία I4CENSE. Αποδείχθηκε λοιπόν χθες ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έδινε δάνεια σε δικές του εταιρείες με συνέταιρο τον Κυριάκο Γριβέα, στενό φίλο του Αντρίκου Παπανδρέου.



-Tην αδήλωτη συμμετοχή και μάλιστα στο στρατηγικό σχεδιασμό, του Αντρίκου Παπανδρέου στην εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων UNIGESTION, η οποία πόνταρε στην πτώχευση της χώρας μέσω των CDS.



Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 θα δημοσιευθούν τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της δημόσιας συνεδρίασης του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών από τα οποία προκύπτει ότι είναι ψευδείς οι δηλώσεις του Αντρίκου Παπανδρέου που έκανε μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας και αφορούν στο πρόσωπο του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου.


Οι ψευδείς δηλώσεις του Αντρίκου Παπανδρέου δείχνουν τον πανικό του και δεν πρόκειται να σταματήσουν ούτε την ποινική, ούτε την αστική δίωξη

Σχόλια

  1. Θα ήταν ενδιαφέρουσα η δημιουργία ενός ιστοτόπου με όλα τα στοιχεία για τα σκάνδαλα της οικογένειας Παπανδρέου. Έτσι ως μνημείο για την προσφορά τους στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.