Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Καπερνάρος κατά Δένδια...

«Στον ημερήσιο τύπο, γράφτηκε σήμερα, ότι η φράση: «δεν πάει άλλο, αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους», που ακούστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, αποδίδεται στον ίδιο τον κ. Σαμαρά. Προκύπτουν έτσι, τα δικά μας ερωτήματα:
Ερώτημα πρώτο: Εννοούσε ή όχι ο πρωθυπουργός, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και «Προστασίας» του Πολίτη, Ν. Δένδια,
ο οποίος, αφού είχε «προειδοποιηθεί», πριν από μέρες, με γκαζάκια σε πολιτικά γραφεία και μολότοφ στον αδερφό του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα, παρά τις ύποπτες ημέρες που διανύουμε και ιδιαίτερα ενόψει της Πέμπτης που θα συζητηθεί, στη Βουλή, το θέμα της προανακριτικής επιτροπής;
Ερώτημα δεύτερο: Εάν, ο κ. Δένδιας, έβαζε κάποιους φρουρούς, στα πολιτικά κόμματα, αυτές τις μέρες, αποσπώντας τους από τις υπηρεσίες κάποιων «περίεργων» επωνύμων, θα είχαμε αυτά τα γεγονότα, που είχαμε, με τους βαδιστές πυροβολητές;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.