Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Καμμένος: Η Δημοκρατία δεν στήνεται σε ψηφοδέλτια τα οποία έχουν σκοπό να ελέγξουν την συγκάλυψη ..

«Μια νύχτα ντροπής για το ελληνικό Κοινοβούλιο με ομοιόμορφα ψηφοδέλτια που είχαμε να δούμε από το 1985, οι μεθοδεύσεις από τη συμμορία του κολλεγίου με εκβιασμούς κατά της Δημοκρατίας και των βουλευτών κι όμως τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν ότι υπάρχει ελπίδα.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Καλό ξημέρωμα.
Ερ. Δημοσιογράφου (ΑΝΤ-1): Γιατί συμμετείχατε σε αυτή την διαδικασία αφού την καταγγέλλετε;

Π. Καμμένος: Θα θέλατε πάρα πολύ εσείς και κάποιοι άλλοι να φύγουμε από την διαδικασία, να μην ακούσει ο ελληνικός λαός την αλήθεια.
Ο ελληνικός λαός άκουσε την αλήθεια, ο ελληνικός λαός αντέδρασε στις μεθοδεύσεις οι οποίες έγιναν και ο ελληνικός λαός τελικά θα αποφανθεί για την Δημοκρατία.
Η Δημοκρατία δεν στήνεται σε ψηφοδέλτια τα οποία έχουν σκοπό να ελέγξουν την συγκάλυψη αλλά στήνεται επάνω στην βούληση των πολιτών οι οποίοι αυτό που θέλουν είναι να αποδοθούν οι ευθύνες σε εκείνους οι οποίοι παρανόμησαν απέναντι στην πατρίδα και την Δημοκρατία.
Ερ. Δημοσιογράφου (Μέγκα): Τις 80 ψήφους που πήρε ο κ. Παπανδρέου και τις 63 που πήρε ο κ. Παπαδήμος πώς τις σχολιάζετε;
Π. Καμμένος: Θα περιμένω από το Μέγκα να σχολιάσει πρώτα τις 19 αρνητικές ψήφους που πήρε ο κ. Παπανδρέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.