Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΥΙΚ: ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ...

 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ...
«ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΟΙ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ»

Στο νομοσχέδιο για τη Παιδεία που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, είπε στην πρωτολογία του τα εξής:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.