Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν πως η χώρα μας παραδόθηκε στο ΔΝΤ.

Οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν από τους οικονομικούς εισαγγελείς σε βάρος της ηγεσίας της ΕΛΣΤΑΤ με την κατηγορία της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009, ανοίγουν το δρόμο να χυθεί άπλετο φως για το πως οδηγήθηκε στο μηχανισμό στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου η χώρα μας.
Οι πολίτες που παγιδεύτηκαν στην μέγγενη των Μνημονίων εξαιτίας αυτής της εσκεμμένης διόγκωσης οφείλουν να γνωρίζουν ποιοι είναι οι πολιτικοί υπαίτιοι και οι ιθύνοντες που έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές και τις εντολές στην ηγεσία της ΕΛΣΤΑΤ με σκοπό
να σύρουν την ελληνική κοινωνία σε ένα «Γολγοθά» δυσβάσταχτών και ανάλγητων μέτρων και την χώρα μας σε επικίνδυνα εθνικά αδιέξοδα. Πρέπει να αποκατασταθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα των πολιτών που υποβάλλονται εδώ και τρία χρόνια σε ατέρμονες, αμείωτες και εν τέλει άκαρπες θυσίες εξαιτίας αυτής της κακουργηματικής ενέργειας από μέρους της ΕΛΣΤΑΤ.
Είναι επιτακτικό αίτημα της κοινωνίας να γνωστοποιηθεί τι πραγματικά συνέβη με τον υπολογισμό του ελλείμματος το 2009 βάσει του οποίου παραδόθηκε η χώρα μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η απάτη που διεξήχθη σε βάρος των Ελλήνων πολιτών πρέπει επιτέλους να αποκαλυφθεί ώστε να διαλευκανθεί πλήρως αυτή η δύσοσμη υπόθεση της ένταξης της Ελλάδας στον Μηχανισμό Στήριξης και όσοι ευθύνονται για την «Κερκόπορτα» που άνοιξε στις ανάλγητες απαιτήσεις των δανειστών να λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη και στους πολίτες!
Η κοινωνία οφείλει να γνωρίζει! Η αλήθεια πρέπει να λάμψει και οι ένοχοι αυτής της πράξης εις βάρος της χώρας και των πολιτών να τιμωρηθούν!Γιώργος Δρακούλης
Ο εκλεγμένος από την βάση τ. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.