Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Αγωγές κατά του “Ανδρίκου” Παπανδρέου από τον Πάνο Καμμένο.

Την Δευτέρα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων καταθέτει δύο αγωγές κατά του αδελφού του τέως πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, γνωστού ως “Ανδρίκου”. Να σημειωθεί ότι ο πρόεδος των ΑΝΕΛ βρίσκεται ήδη σε δικαστική διαμάχη με τον αδελφό του τέως πρωθυπουργού μετά τις αποκαλύψεις για σύνδεση του με επενδυτικό fund του εξωτερικού την ώρα που συνοδεύτηκε από αποκαλύψεις του τότε βουλευτή της ΝΔ για συνεργασία του Α. Παπανδρέου με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Να σημειωθεί ότι μετά τις εξελίξεις με το Ταχυδρομικο Ταμιευτήριο που βρίσκεται ένα βήμα πριν το σπάσιμο σε “καλή” και “κακή” τράπεζα, πληθαίνουν οι καταγγελίες των μικροομολογιούχων που αντιδρούν σθεναρά όπως και το προσωπικό σε μία τέτοια εξέλιξη. Εάν μάλιστα …εφαρμοστεί το μοντέλο της Proton, είναι σίγουρο ότι θα “πατήσουν” πάνω στις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις για να στραφούν κατά παντός υπευθύνου. Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής εάν αυτές οι εξελίξεις συνδέονται με τις ενέργειες του Πάνου Καμμένου, θα σας ενημερώσουμε για το ακριβές περιεχόμενο την ερχόμενη εβδομάδα.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.