Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Μ. Χρυσοβελώνη: «Δικαίωση των προσπαθειών για αντικατάσταση του Διοικητή του Γ.Ν. Βόλου»

Σήμερα το απόγευμα συζητήθηκε στη Βουλή η αναφορά της Βουλευτή Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, σχετικά με το εξαιρετικά επείγον ζήτημα της διοίκησης του Γ.Ν. Βόλου. 
Κατόπιν της τοποθέτησης της Βουλευτή επί του θέματος, ο Υπουργός Υγείας, κ. Λυκουρέντζος, δεσμεύτηκε ρητά να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για αντικατάσταση του νυν Διοικητή του Γ.Ν. Βόλου.

Το γεγονός αυτό αποτελεί αναμφισβήτητα δικαίωση των προσπαθειών από μέρους της Βουλευτή στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προκειμένου να επέλθει η ομαλότητα και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία στο Γ.Ν. Βόλου προς όφελος τόσο των εργαζομένων όσο και της κοινωνίας της Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.