Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Βίτσας Σύριζα... Παράνομες Επιδοτήσεις...Εκατομμυρίων Ευρώ


Σιγά σιγά θα αρχίζουν να ανοίγουν τα στοματάκια.......Αν μεγεθύνετε τη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τι εννοεί ο κύριος Βίτσας και για περισσότερες πληροφορίες στο post
 Ο καημενούλης ο Κωνσταντινόπουλος που ΔΕΝ!!!! γνωρίζει τίποτα περί του θέματος δεν προσπαθεί να μάθει αυτά που ξέρει ο κύριος Βίτσας, παρά μόνο προσπαθεί να αλλάξει το θέμα. 

Αλλά και ο Κακλαμάνης με τον Λυκούδη που στενοχωριούνται για τους πολίτες της Πατρίδας μας δεν ρώτησαν τον κύριο Βίτσα να τους εξηγήσει για τα εκατομμύρια που μοιράζει ο Χατζηδάκης της συγκυβέρνηση τους. 

Και είναι πολλά. Πάρα πολλά.

Και ο Παπαδάκης που κάθε φορά προσπαθεί???? να βγάλει είδηση το αφήνει ασχολίαστο. 

Η εκπαίδευση είναι μεγάλη υπόθεση. 
Γι αυτό και δε βγαίνει κανείς νέος δημοσιογράφος. 
Που να τον διδάξουν τι ρωτάμε και τι όχι.

Γιώργος Σαρρής
Α.Δ.Τ. Ν-067257
http://diaforos.blogspot.gr/2013/01/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.