Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας μετακόμισε στο Βερολίνο...

Αυτό που βλέπετε είναι το ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 3 (ΦΕΚ Α3)
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 1  με τίτλο:
"Καθορισμός βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων για
την επαγγελματική δραστηριότητα της εκτέλεσης συντήρησης, επισκευής και επιτήρησης της λειτουργίας ψυκτικών εγκαταστάσεων και προϋποθέσεις για την άσκηση της δραστηριότητας αυτής από φυσικά πρόσωπα."

Δείτε στην συνέχεια τις υπογραφές του εν λόγω ΦΕΚ....διαβάστε την συνέχεια και θα καταλάβατε.

Δηλαδή τι θέλουν να μας πουν ότι ο κ. Παπούλιας υπέγραψε το εν λόγω ΦΕΚ από το Βερολίνο όπου βρισκόταν για επίσημη επίσκεψη ;; 
Απίστευτο και όμως αληθινό...Γίναμε Βερολίνο..

Η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας μετακόμισε στο Βερολίνο...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.