Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ:«Τέλος η πολιτική ασυλία για τους φοροαπατεώνες»

Η Αναπλ. Γραμματέας Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε το ακόλουθο σχόλιο σε σχέση με τις διατάξεις του φορονομοσχεδίου που επίμονα στηρίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ:

«Η Συγκυβέρνηση αφαιρεί από τις αποδείξεις, απόλυτα δικαιολογημένες δαπάνες όπως είναι τα κοινόχρηστα, ή η πανάκριβη πλέον αγορά πετρελαίου θέρμανσης. Απλά και μόνο για να στριμώξει ακόμα περισσότερο τον ήδη άγρια φορολογούμενο οικογενειάρχη.
Αποφάσισε ο κ. Υπουργός να απορρίψει τις προτάσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης. Ποιο ήταν το αντεπιχείρημα του; Ο κ. Στουρνάρας δεν βρίσκει προβληματική την εξωφρενικά αυξημένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης καθώς κατ’ αυτόν η μειωμένη κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης δεν οφείλεται στην αδυναμία των νοικοκυριών να το αγοράσουν! Οφείλεται στην «υψηλή αποθεματοποίηση» πετρελαίου που κάναμε πριν την άνοδο της τιμής του. Δηλαδή σύμφωνα με την κυβέρνηση ο κόσμος δεν αγοράζει πλέον πετρέλαιο, γιατί έχει ήδη αποθηκεύσει πολύ από πέρυσι!!!

Επειδή οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία αλλά ούτε μασάμε τα λόγια μας, το ξανάλεμε για ακόμα μια φορά ξεκάθαρα στη Συγκυβέρνηση. Η υπόθεση της λίστας Lagarde θα φτάσει μέχρι το τέλος και δεν εννοούμε μόνο τους φοροφυγάδες αλλά και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Οι ευθύνες σε όλα τα πολιτικά πρόσωπα που συγκάλυψαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αποδοθούν. Οι συναφείς υποθέσεις με το Βέλγιο που έχουμε καταγγείλει στη Βουλή θα έρθουν κι αυτές στο φως της δημοσιότητας. Ιδιαίτερα οι περιπτώσεις πολιτικών που διατηρούν υπερφορτωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό. Οι επί χρόνια ανεξέλεγκτοι μεγαλοφοροφυγάδες θα λογοδοτήσουν με πρώτους τους επίορκους πολιτικούς. Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ η απόδοση δικαιοσύνης είναι αδιαπραγμάτευτο καθήκον μας έναντι του Ελληνικού λαού. Κι ό,τι λέμε ισχύει για πάντα».

Σχόλια