Με την "κυβερνητική γραμμή" για τις παραπομπές οι (πρώην ΑΝΕΛ) Μαρκόπουλος και Κουράκος...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.
Ποια στάση θα κρατήσουν στο θέμα της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ οι δύο βουλευτές που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες; Σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr, οι κ. Κώστας Μαρκόπουλος και Γιάννης Κουράκος προσανατολίζονται στο να στηρίξουν,
παρά τις δηλώσεις που έχουν γίνει, την ώρα της κάλπης την πρόταση της πλειοψηφίας. Δηλαδή για παραπομπή του κ. Παπακωνσταντίνου. Ο προβληματισμός που εκφράζουν στις συζητήσεις τους προς αυτή την κατεύθυνση είναι ότι σε διαφορετική περίπτωση το ενδεχόμενο πτώσης της κυβέρνησης δεν τους συμφέρει πολιτικά γιατί δεν θα έχουν χρόνο για τις δικές τους κινήσεις και τη δημιουργία νέου κόμματος, όπως σχεδιάζουν.

Σχόλια

  1. Μήπως πρέπει να συνυπογράψουμε την "ΜΗΝΥΣΗ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ" για να κάτσουν στο σκαμνι για εσχάτη προδοσία και όχι για το "στικάκι"??
    http://letmefree.gr/wp-content/uploads/2012/10/DilosiSynenaisis2.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.