Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Τέρενς Κουίκ: «τον λογαριασμό θα τον πληρώσουν όλοι»

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η διήμερη επίσκεψη της ομάδας βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Λάρισα. 
Η ομάδα αποτελείτο από τους βουλευτές Τέρενς Κουίκ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Ραχήλ Μακρή και Γιώργου Νταβρή. 
Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συνοδευόμενοι από τους πολιτευτές Ν. Λάρισας, τον συντονιστή Θεσσαλίας και μέλη της συντονιστικής πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων, στο σύλλογο πολυτέκων, στον ΕΟΤ, στον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, στον δήμαρχο Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη και στο σύλλογο ργαζομένων στον ΟΤΑ. 

Στην συνέχεια ο Τέρενς Κουίκ παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Λάρισα.
Ο Τέρενς Κουίκ στην συνέντεξή και σε απαντήσεις των δημοσιογράφων τόνισε ότι:
Θα προτείνουν εξεταστική για εξέταση ευθυνών όχι μόνον στον Παπακωνσταντίνου αλλά και στους Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπανδρέου θα προτείνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Ο τέρενς Κουίκ τόνισε χαρακτηριστικά ότι κόρακας κοράκου μάτι σεν βγάζει...φοβούμενος την συγκάλυψη.
Αναφερόμενος στις πρόσφατες αναταράξεις είπε χαρακτηριστικά ότι μετά την τρικυμία τριών ημερών επήλθε η νηνεμία...
«Το τι έγινε πρόσφατα δεν είναι στην ατζέντα της συζήτησης για τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ακόμα περισσότεροι και ενωμένοι, προχωρούμε, γιατί ορκιστήκαμε ότι θα εργαστούμε να σώσουμε την Ελλάδα».
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μεγαλώνουν μέρα με την μέρα, γίνονται όλο και πιο δυνατοί αναφέροντας ότι καθημερινά σε όλους τους νομούς που επισκέφθηκε γίνονται νέες εγγραφές.

Ο Τέρενς Κουίκ κατέστησε σαφές ότι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προχωρούν για να υλοποιήσουν την εθνική τους πρόταση «να πάρουμε την Ελλάδα πίσω από τους δανειστές στους οποίους έχει εκχωρηθεί».
Για τη λίστα Λαγκάρντ επεσήμανε ότι «τον λογαριασμό θα τον πληρώσουν όλοι», ξεκαθαρίζοντας ότι το κίνημα θα ζητήσει την παραπομπή σε εξεταστική επιτροπή τόσο του Γ. Παπακωνσταντίνου, όσο και των κ. κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπανδρέου.
Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε γιατί το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  αφήνει εκτός του κάδρου τον πρώην πρωθυπουργό.
Τέλος αναφέρθηκε και στο προσυνέδριο που θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου στην Λάρισα με θέμα τα αγροτικά ενόψη του συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.