ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ήτανε να γίνει διευθύντρια στη ραδιοφωνία της ΕΡΤ3 γνωστή δημοσιογράφος, κόρη παλιού δημοσιογράφου της Θεσσαλονίκης και με μπόλικες "φάπες" στο παθητικό της, από τις διοικήσεις του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ, λόγω της πολιτικής και οικογενειακής καταγωγής της. Αυτό μέχρι χθες.....
Διότι την φάγανε στη στροφή.
Τα νεότερα είναι πως πρόκειται να γίνει διευθυντής ραδιοφωνίαςένας απίστευτος τύπος, που αποτελεί ξαναζεσταμμένο φαγητό αφού ήταν και παλιά το πουλεν των Αθηναίων της ΝΔ και της ΕΡΤ, αλλά όλον αυτόν τον καιρό, άραζε διακριτικά στα μετόπισθεν για να μην τυχόν ενοχλήσει τους φίλους του τους ΠΑΣΟΚους και τον κακολογήσουν. Φαίνεται λοιπόν, ότι εξαργυρώνει τώρα τη "λούφα" του και μάλιστα με τις ευλογίες των Νεοδημοκρατών, που ετοιμάζονται να επιβραβεύσουν τοιν μεγαλύτερο "λουφαδόρο" δήθεν νεοδημοκράτη της κακιάς ώρας.
Και να εξοργίσουν τους τελευταίους εναπομείναντες σοβαρούς κεντροδεξιούς δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης που στέκονται στην πρώτη γραμμή και τρώνε χαστούκια επί τόσα χρόνια για την ιδεολογία τους!
Το πολύ χειρότερο είναι πως ο συγκεκριμένος τα τελευταία χρόνια ακούγεται ότι κάνει καλή ζωή (και στο καζίνο λένε ότι τον  έχουν δει αρκετές φορές), με δανεικά και αγύριστα. Η πιάτσα λέει πως έχει "δαγκώσει" πολύ κόσμο και με αρκετά μεγάλα ποσά. 500 ευρώ από τον έναν, 300 από τον άλλον, 1.000, από τον παράλλο, 2.000 από τον παραπέρα κλπ.
Και φαίνεται ότι κάποιος από τους δανειστές του, μεσολάβησε για τον βάλουνε διευθυντή ραδιοφωνίας στην ΕΡΤ3 .....
Έτσι με τον παχυλό μισθό, ίσως μπορέσει ο νέος διευθυντής να ξεχρεώσει και κάποια από τα δανεικά!

Μας το έστειλε ο αναγνώστης Στέλιος....

Σχόλια