Οικονομικοί εισαγγελείς για τις καταγγελίες Καρχιμάκη


Την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων προκάλεσαν οι δημόσιες καταγγελίες του πρώην βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, σύμφωνα με τις οποίες «αποδεσμεύονται τραπεζικές καταθέσεις μεγαλοφοροπαραβατών και στη συνέχεια οι αποδεσμευμένες καταθέσεις φυγαδεύονται στο εξωτερικό». 
Σύμφωνα μάλιστα  με τους ισχυρισμούς του κ. Καρχιμάκη, η αποδέσμευση γίνεται μετά από παρέμβαση του υφυπουργού Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, και οι μεγαλοπαραβάτες φυγαδεύουν τα χρήματα στο εξωτερικό, όχι όμως για τους σκοπούς που δήλωσαν.
Αναλυτικά, ολόκληρη η ανάρτηση του Μιχάλη Καρχιμάκη, όπως την καταχώρησε στα social media: «ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΈΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
 Κ.ΠΕΠΟΝΗ ασκήστε έλεγχο στα πλαίσια της δικαιοδοσίας σας αν οι αποδεσμευμενες καταθέσεις μεγάλοφοροπαραβατων, από τον υφυπουργό οικονομικών κ. Mαυραγάνη ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΑΙ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και αν διοχετεύθηκαν για τους σκοπούς που ως δικαιολογία αποδεσμεύτηκαν. 
Κ.ΠΕΠΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕ εισαγγελέα, ενεργοποιήστε τις διαδικασίες ελέγχου στα πλαίσια της δικαιοδοσίας σας, ζητώντας να ελέγξετε ,αν μετά την αποδέσμευση των ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ καταθέσεων φοροπαραβατών ,με απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού για τα έσοδα ,οι καταθέσεις που αποδεσμεύτηκαν δεν φυγαδεύθηκαν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ η αν τελικά διοχετεύθηκαν για τον υποτιθέμενο σκοπό που τελικά αποδεσμεύτηκαν  ΖΗΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.
1) από όλους τους διευθυντές εφοριών όλης της χώρας διατελέσαντες και νυν, αν υπήρξαν αποφάσεις δικές τους που δέσμευσαν τραπεζικές καταθέσεις μεγάλοφοροπαραβατων και αποφάσεις του υφυπουργού Mαυραγανη που αποδέσμευσε αυτές τις καταθέσεις.
2) ΖΗΤΗΣΤΕ επίσης ,αφού συλλέξετε τα στοιχεία αυτά ,διασταύρωση με ΟΛΕΣ τις τράπεζες και την τράπεζα ελλαδος ,αν τα αποδεσμευμένα χρήματα των φοροπαραβατων φυγαδεύθηκαν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
3) ΖΗΤΗΣΤΕ τέλος να ελεγχθεί αν οι αποδεσμευμένες καταθέσεις των μεγαλοφοροπαραβατων απο τον κ. υφυπουργό οικονομικών χρησιμοποιήθηκαν για τον υποτιθέμενο σκοπό που αποδεσμεύτηκαν  Κύριε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ».

Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΟ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα υπάλληλοι αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, το Υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι, αυτοί και οι επίορκοι καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο «ψυγείο», τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ., με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
    Φυσικά και τα γνωρίζετε, αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
    Τώρα επινόησαν να φύγουν οι πάνω από 50 ετών. Χαρακτηρίζοντάς τους «γερασμένους», ανθρώπους νέους, πτυχιούχους, με εμπειρία και μετά από επιτυχία τους σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Εμετικές επινοήσεις, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες τα τελευταία 13 χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή, τους κομματικούς στρατούς κ.λπ. Αθλιότητες του τριτοκοσμικού, κουτοπόνηρου και διεφθαρμένου κράτους, με υποβολείς τις επίορκες διοικήσεις, που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες και την συνδικαλιστή αλητεία. Αυτοί κατέστρεψαν την Χώρα μας και συνεχίζουν τα ίδια. Μέχρι σήμερα, και τι δεν έχουν επινοήσει για να σώσουν την στρατιά των παράνομων και τους υψηλά ιστάμενους-επίορκους, που έκαναν αυτές τις άθλιες προσλήψεις. Μιλιά δεν βγάζουν για το βρώμικο καθεστώς της οικογενειοκρατίας, που έχει κατακλύσει ΑΕΙ τα 13 τελευταία έτη. Συνεχίζουν απτόητοι «το έργο τους» πάνω από το πτώμα της Χώρας μας. Κανένας εισαγγελέας δεν ακούει;






    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.