Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Ο ηρωικός εισαγγελέας γκρεμίζει τη συμμορία που έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο…

Ποινική δίωξη κατά του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Α. Γεωργίου άσκησε ο Πεπόνης για την διόγκωση του ελλείμματος του 2009 που μας έβαλε στο μνημόνιο!

Μήνες μετά τις αποκαλύψεις αυτού του μπλογκ και τις συνεχείς αναφορές στο μέγα σκάνδαλο που έφερε τη χώρα στο μνημόνιο, έρχεται και η επίσημη θέση του οικονομικού εισαγγελέα, που επιβεβαιώνει τα όσα γράφαμε.

Το κατηγορητήριο είναι βαρύτατο, καθώς μιλά για σκόπιμη διόγκωση του ελλείμματος προκειμένου να μπει η χώρα στο μνημόνιο και να έρθουν επαχθή μέτρα.

Μιλάμε για εξέλιξη – βόμβα που γκρεμίζει τις συμμορίες που προσπάθησαν να ξεπουλήσουν τη χώρα και να φέρουν σε απελπισία του Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.