Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Μ. Χρυσοβελώνη: «Εξαιρετικά αμελής αποδείχθηκε ο Υπουργός Υγείας για το φλέγον ζήτημα του Νοσοκομείου Βόλου»


Με αφορμή την άρνηση του Υπουργού Υγείας, κου Λυκουρέντζου, να παραστεί σήμερα στη συζήτηση της από 28-11-2012 αναπάντητης κατατεθείσας αναφοράς της Βουλευτή Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, σχετικά με τη διοικητική δυσλειτουργία του Γ. Ν. Βόλου, η Βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

«Μετά λύπης μου ενημερώθηκα την τελευταία στιγμή, για το κώλυμα του κου Υπουργού
να παρευρεθεί την 15-1-2013 στη συζήτηση της αναφοράς που είχα καταθέσει σχετικά με τα διοικητικά προβλήματα που έχουν προκύψει στο Νοσοκομείο του Βόλου. Οι συνθήκες λειτουργίας του εν λόγω νοσοκομείου αγγίζουν τα όρια της παράνοιας και τα περιστατικά που αποτυπώνουν το κομφούζιο που επικρατεί αυξάνονται καθημερινά από πλευράς διοίκησης. Πως είναι δυνατόν να μιλάει η συγκυβέρνηση για δημόσια υγεία, τη στιγμή που η κεφαλή του ίδιου του νοσοκομείου καταφεύγει ακόμα και σε περιστατικά βίας; Η κατάσταση αγγίζει τα όρια της ντροπής και ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω τους λόγους που οδηγούν τον Υπουργό να χειρίζεται το θέμα του νοσοκομείου με τόση εγκληματική αμέλεια. Σήμερα κατέθεσα για δεύτερη φορά την ίδια αναφορά, ελπίζοντας ο Υπουργός να μην αδιαφορήσει και πάλι και να εμφανιστεί στη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη, για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και τις άμεσες λύσεις για το φλέγον ζήτημα του Γ. Ν. Βόλου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.