Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Θέλει το Μαξίμου να φάει τον Στουρνάρα κύριε Βασικέ Μέτοχε;

Περίεργα πράγματα διαβάζουμε στην εφημερίδα – ναυαρχίδα του παπανδρεϊσμού – παπακωνσταντινισμού και εσχάτως στουρναρισμού. Αυτοί που ξιφουλκούν κατά της συνωμοσιολογίας, πλέκουν ένα περίεργο σενάριο σύμφωνα με το οποίο το Ολυμπία και τα άλλα μαχητικά ιστολόγια που ασκούν κριτική στον Στουρνάρα, το κάνουν “κατ’ εντολήν υπογείων του Μαξίμου”!
Τι μας λένε οι κύριοι; Ότι αυτοί που κάνουν κριτική στον Στουρνάρα εξυπηρετούν ένα σατανικό σχέδιο της κυβέρνησης για να τον τελειώνει.
Βεβαίως οι κύριοι κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια,

αφού η συνήθεια αναπαραγωγής της κυβερνητικής προπαγάνδας είναι αποκλειστικά δικό τους προνόμιο, όταν στην αλήστου
μνήμης περίοδο του εκσυγχρονισμού, Τα φαξ του Πανταγιά έφευγαν από το Μαξίμου και ως διά μαγείας, εμφανιζόντουσαν αυτούσια στις σελίδες της εν λόγω εφημερίδας.
Το περίεργο όμως είναι άλλο: Τι μας λένε οι κύριοι της διαπλοκής; Ότι το μέγαρο Μαξίμου επιθυμεί να φάει τον Στουρνάρα με δολιοφθορά; Μα ποιός τον διόρισε τον Στουρνάρα; Οι κόκκινοι Χμερ; Και δυσκολεύεται η εκλεγμένη κυβέρνηση να αποκαθηλώσει αυτόν που διόρισε;
Μήπως εντέλει τα διαμάντια του Σημιτισμού εκτός από το ότι δεν εκλέγονται, διορίζονται από εξωθεσμικά κέντρα και όχι από τις εκλεγμένες κυβερνήσεις;
Καρφωθήκατε κύριε μέτοχε…
 


olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.