Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

"Αι μωραί παρθέναι..."


Κανείς στο χθεσινό πάνελ του Πρετεντέρη....δεν είχε ακούσει για δηλώσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ σχετικά με πολιτικές ευθύνες του Παπανδρέου...
Κανείς όμως....
Δείτε το βίντεο.

 
Δηλώσεις Λεωνίδα Γρηγοράκου , 9/5/2012
Ζήτημα διερεύνησης πολιτικών αλλά και ποινικών ευθυνών του πρώην πρωθυπουργού  Γιώργου Παπανδρέου, όπως  και του πρώην υπουργού  Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, θέτει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία Λεωνίδας Γρηγοράκος (ο οποίος επανεξελέγη),  σχετικά με την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης την άνοιξη του 2010! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.