Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Στην Ινδία εργαζόμενοι έφαγαν τον εργοδότη τους!


Στην Ινδία η αστυνομία κατηγόρησε εργάτες φυτείας τσαγιού ότι δολοφόνησαν και έφαγαν τον εργοδότη τους, γράφει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το Δεκέμβριο οι εργαζόμενοι στη φυτεία τσαγιού, που βρίσκεται στο κρατίδιο Ασάμ, στασίασαν.
Περίπου 1000 διαδηλωτές περικύκλωσαν και έκαψαν την οικία του ιδιοκτήτη της φυτείας. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της φυτείας μαζί με τη σύζυγό του δολοφονήθηκαν θηριωδώς και φαγώθηκαν από ορισμένους εργάτες. Όπως διευκρίνισε η ανάκριση, αιτία της εξέγερσης ήταν...
η εκδίωξη 10 εργατών από τα δωμάτιά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.