Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Και η μαρίνα Καλαμάτας σε Τούρκο επιχειρηματία;

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στην Καλαμάτα οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την εκχώρηση της Μαρίνας σε εταιρεία τουρκικών συμφερόντων.
 Αντίθετος στην αλλαγή του καθεστώτος στην Μαρίνα, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας.
Ο κος Νίκας μίλησε για πλήγμα στα συμφέροντα του Δήμου, αλλά και στα συμφέροντα των επαγγελματιών και των κατοίκων της Δυτικής Παραλίας,
οι οποίοι χρησιμοποιούν τους χώρους της Μαρίνας είτε για την υποστήριξη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων τους είτε για αναψυχή.
Να σημειωθεί ότι ο Δημοτικός λιμένας «Μαρίνα», έχει παραχωρηθεί κατά χρήση από το Δημόσιο στο Δήμο Καλαμάτας, ο οποίος τον ενοικίασε ύστερα από διαγωνισμό και με συμφωνητικό για 24 χρόνια. Ο Δήμος, δήλωσε ο Δήμαρχος, δεν μπορεί ποτέ να αποδεχθεί την αλλαγή καθεστώτος, για αυτό – άλλωστε – αρνήθηκε να συναινέσει στην εκχώρηση των μετοχών. Σημειώνεται ότι, όρος του συμφωνητικού είναι η αδειοδότηση από το Δήμο για την περίπτωση εκχώρησης μετοχών.
Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων που δημιούργησαν αναστάτωση στην Καλαμάτα, ο Τούρκος δισεκατομμυριούχος Φερίτ Σαχένκ θα διαθέτει σύντομα στο χαρτοφυλάκιό και την Μαρίνα της Καλαμάτας. Ο 49χρονος Φερίτ Σαχένκ έχει προσωπική του περιουσία που ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια και θεωρείται ο τούρκος «κροίσος», σύμφωνα με το Messinianews.gr.
Πηγή:  newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.