Ραχήλ Μακρή: αποπροσανατολίζουν τον κόσμο και φέρνουν τις κοινωνικές ομάδες σε αντιπαράθεση

«Η κυβέρνηση, δια του εκπροσώπου της κ. Κεδίκογλου, αντί να βοηθήσει στην επίλυση του σοβαρότατου ζητήματος της απεργιακής κινητοποίησης στο μετρό, ρίχνει λάδι στη φωτιά, δημιουργώντας με την ανεύθυνη στάση της εκρηκτικό κλίμα. 
Η ταλαιπωρία των πολιτών οφείλεται στην διαχρονική αδιαφορία της συγκυβέρνησης, με αποτέλεσμα σήμερα τα πράγματα να έχουν φθάσει σε αδιέξοδο.


Η αποκατάσταση των μεταφορών πρέπει να γίνει μέσω δημιουργικού διαλόγου και επίλυσης των προβλημάτων που η ίδια η κυβέρνηση δημιούργησε για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να φέρει τις κοινωνικές ομάδες σε αντιπαράθεση».

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.