Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΩΣΕΣ ΡΕ;

“Οι οικονομικοί εισαγγελείς προσπαθούν να ποινικοποιήσουν την προσπάθεια τους για την διάσωση της Ελλάδας”!
Αυτό λέει λίγο πολύ ο ακατανόμαστος. “Έσωσε την Ελλάδα”, η μάστιγα. Μαζί με το βρέφος σήμερα, νιώθω ότι ξεψύχησε και η Ελλάδα. Μαζί με το πλασματάκι αυτό, το μέλλον ενός Έθνους με μεγάλο παρελθόν, έσπασε η αλληλουχία της Γέννας, όταν ξεψύχησε, γιατί μια μάνα δεν είχε να του δώσει γάλα.
Νιώθω οργή.

Νιώθω να φτερουγίζει η ψυχή μου, αυτή που με διαχωρίζει από το αδίστακτο
κτήνος. Αυτό ήταν το όριο μου για να μην γίνω σαν και σένα, άψυχο ανδρείκελο. Φονική μαριονέτα, τα κατάφερες. Με έκανες σαν και ‘σένα. Χιλιάδες χρόνια ανθρωπιάς που είχα στα γονίδια μου, εξανεμίστηκαν μέσα σε μία στιγμή. Και νιώθω όπως πιθανόν ένιωσες όταν μαζί με το κοπάδι σου χυμήσατε σαν ύαινες πάνω σε αυτή την μάνα που μαγαρίζατε μεθοδικά μέχρι να την εξοντώσετε. Αυτή την μάνα που γεννούσε πάντα λευτεριά.
Σαν τις ύαινες ξεσκίσατε μια μάνα που τα παιδιά της έκαναν το λάθος να σας εμπιστευθούν. Ανυπεράσπιστη στις ορέξεις σας.
Τα κατάφερες. Με βούτηξες στο μίσος σου και βγήκα με μίσος στην θέση της ψυχής.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.