Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Διαβάστε μια χαρακτηριστική επιστολή αγανάκτησης και απόγνωσης ενός Έλληνα συνταξιούχου, προς τους πολιτικούς, που συνεχίζουν να επιμένουν στην φτωχοποίηση και εξαθλίωση των πολιτών της Ελλάδας. 

Έχουν μετατρέψει τη χώρα σε μια ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ και εμείς ως δουλοπάροικοι θα πληρώνουμε ΓΙΑ πάντα, το μαθηματικά αυξανόμενο χρέος, μέσω μνημονίων, δανειακών συμβάσεων και σε συνδυασμό με άγρια μέτρα λιτότητας και υψηλής φορολογίας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.