Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Ποιός είναι τελικά ο δολοφόνος των Κούρδων γυναικών του στο Παρίσι;

Μερικά πράγματα όταν γίνονται δεν είναι απαραίτητο και να μαθαίνονται όλες τους οι λεπτομέρειες, για να καταλήγει κάποιος σε ένα συμπέρασμα. Πχ, τι σημασία έχει για το ποιο πρόσωπο και πως ακριβώς σκοτώθηκε ο Α ή τον Β Εβραίος στο Άουσβιτς, όταν γνωρίζεις ότι ξεκάθαρα ο Χίτλερ ήθελε την εξόντωση των Εβραίων. 
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα μας τις τρεις Κούρδισες ακτιβίστριες στο Παρίσι. Ανεξάρτητα του αν είναι θύματα ενδοκουρδικής διαμάχης ,
των τούρκικων μυστικών υπηρεσιών, ή Τούρκων ακροδεξιών, σημασία έχει ότι 25 000 000 Κούρδοι εντός της Τουρκίας καταπιέζονται φυλακίζονται εκτελούνται εξαφανίζονται γιατί απλός δεν είναι Τούρκοι. Πριν μερικές μέρες σκοτώθηκαν 35 Κούρδοι από τούρκικο βομβαρδισμό. Λοιπόν. Κακώς ασχολούμαστε με το ποιός κρατούσε το όπλο στα χέρια του και εκτέλεσε της τρεις Κούρδισες ακτιβίστριες στο Παρίσι, αφού ξέρουμε την αιτία του συμβάντος. Αν δεν εξαλείψει το αίτιο, αν δεν αποκτήσουν δηλαδή οι Κούρδοι πατρίδα και μετά από δύο μήνες θα βρεθούν πάλι κάποιοι άλλοι Κούρδοι νεκροί.
Αλλά αντιδρά ο Ερντογκάν για το γεγονός ότι ο Ολάντ είχε συνάντηση τις τρεις ακτιβίστριες, αφού και ο ίδιος έχει ανοίξει διάλογο με τον “τρομοκράτη“ Οτσαλάν; 
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.