Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Οικονομικά όργια έδειξε η έκθεση των ορκωτών. Η «τρύπα» στον ΕΟΤ αγγίζει τον πρώην υπουργό Π. Γερουλάνο

eot_0Τρύπα 12,5 εκατ. ευρώ φαίνεται να προκύπτει από την έρευνα που ζήτησε η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη σχετικά με τη διαχείριση στον ΕΟΤ μέχρι το 2011, επί υπουργίας Παύλου Γερουλάνου.
Συνεργάτες του κ. Γερουλάνου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, επισημαίνουν ότι ο ίδιος ο πρώην υπουργός Πολιτισμού είχε δώσει εντολή για έλεγχο προηγουμένων χρήσεων.


Η Εκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Παναγιώτη Κυριακόπουλου φέρει ημερομηνία 6/12/2012 και αφορά τις Οικονομικές Καταστάσεις της Χρήσεως 2011 του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Ανάμεσα στις διάφορες ατασθαλίες που εντοπίστηκαν είναι η διαφορά άνω των 300.000 ευρώ που προκύπτει για τις επιταγές, επίσης ότι το 2011 έγιναν πληρωμές που έχουν ακυρωθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο, αλλά και ότι ο ΕΟΤ διατηρεί λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα που δεν φαίνεται στα λογιστικά στοιχεία του Οργανισμού!
Την ίδια στιγμή συνεχίζεται με εντολή της κ. Κεφαλογιάννη η έρευνα της υπόθεσης της απόπειρας πλαστογράφησης επιταγών, για την οποία έχει προφυλακισθεί ήδη ο Κώστας Βασιλάκος, ειδικός συνεργάτης του πρώην γ.γ. Νίκου Καραχάλιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.