Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Ο Πάνος Καμμένος προσκαλεί τον κόσμο αύριο στην δίκη με τον “Ανδρίκο” Παπανδρέου υποσχόμενος εκπλήξεις…

Αύριο Πέμπτη 24 στο κτήριο 4 της τ. Σχολής Ευελπίδων στις 09:00 σας καλώ να υποδεχτούμε μαζί τον Andricos-Papandreou-Unigestion που ζητά ηθική αποζημίωση 1.300.000€ γιατί τόλμησα να αποκαλύψω στην Βουλή και στην δικαιοσύνη την εμπλοκή του με το σκάνδαλο των CDS και τους κερδοσκόπους.

Πολλές εκπλήξεις με offshore, Ταχ. Ταμιευτηριο, Sorros, Ελβετία …..

Πάνος Καμμένος

ημ: Σε περίπτωση που δεν το είδες, πριν από λίγο βγήκε ένα εξώδικο – φωτιά από τους μικρομετόχους του ΤΤ. Πρέπει οπωσδήποτε να το παρουσιάσεις στην δίκη. Αυτά που γράφουν για την υπόθεση, θα πρέπει να δώσουν δουλειά στον Πεπόνη για τα επόμενα πέντε χρόνια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.