Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Νταβρής: Να παρέμβει άμεσα ο κ. Τέντες...

"ΜΟΥΓΚΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΔείτε την προσπάθεια συγκάλυψης και υποβάθμισης του θέματος, από πλευράς εκπροσώπου τύπου της ΔΗΜΑΡ, Σηφουνάκη αλλά και του κ. Μιχελάκη...
Πάντως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βγει κανένα δελτίο τύπου, ούτε απ το ΥΠΕΘΑ αλλά ούτε και απ τον κυβερνητικό εκπρόσωπο..

1 σχόλιο:

  1. Το ερώτημα είναι πως μπορούν να κινηθούν νομικά και μέσω της Βουλής αλλά εμπάση περιπτώση ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και ΣΟΒΑΡΑ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (και όσοι άλλοι ακολουθήσουν...) ώστε να παρεπεμθεί ο Βενιζέλος για αυτό το αδίκημα.

    Μπάμπη, εδώ είναι η ουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.