ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το όνομα του νέου κόμματος Μανώλη

Πολιτική κίνηση ιδρύουν τα στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Πριν από λίγο ο Γιάννης Μανώλης, ανακοίνωσε το όνομα του νέου φορέα, που είναι: 
 
 

Σχόλια

  1. XAXAXAXA ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΟΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.