Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πλήρης αποτυχία Μανιτάκη! Δεν πέρασε άρθρο σε ασήμαντο νομοσχέδιο!

Κλυδωνισμοί από το πουθενά για την κυβέρνηση αφού καταψηφίστηκε ένα άρθρο του Μανιτάκη σε ασήμαντο νομοσχέδιο!  Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αυτά επόμενα που έρχονται και είναι πλέον κρίσιμα, όπως το φορολογικό.
Ολοκληρωθηκε η ονομαστική ψηφοφορια επί 6 άρθρων για το Νομοσχέδιο του Υπ. Διοικητικής

μεταρρύθμισης για την “Κατάργηση και συγχώνευση νομικών προσώπων που δημοσίου τομέα και ευρύτερου δημοσίου τομέα. Σύσταση Γ.Γ. Συντονισμού κυβερνητικού έργου”.
Δεν πέρασε το άρθρο 8 με 131 “οχι”και 126 “ναι”, σε σύνολο 257 βουλευτών, σ ένα νομοσχέδιο που είναι μνημονιακη υποχρέωση της κυβέρνησης.

Το νομοσχέδιο με εξαίρεση το άρθρο 8, έγινε δεκτό επί των άρθρων και επι της αρχής. Πέρασαν τα άρθρα 4, 9 (με 130 ναι και 127 όχι), 112,14 και 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.