Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Ούτε μία..ούτε δύο..επτά θα είναι οι κάλπες...

7 κάλπες  θα στηθούν αύριο στη Βουλή και όχι 3 , όπως είχε αρχικά αποφασισθεί, σχετικά με τις προτάσεις παραπομπής σε προανακριτική επιτροπή,  προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες  των κομμάτων της  αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ύστερα όμως από διάβημα του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρα στον πρόεδρο της Βουλής Β. Μεϊμαράκη
και τη συνάντηση  του τελευταίου με τους Γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των Κομμάτων, η απόφαση  της Διάσκεψης των Προέδρων άλλαξε. 

Έτσι αύριο θα στηθούν κάλπες για κάθε πρόταση παραπομπής πρώην υπουργού  αλλά και ανάλογα με την κάθε πρόταση του κόμματος, σε ένα μάλλον περίπλοκο σκηνικό ψηφοφορίας. 
 Χαρακτηριστικό είναι ότι θα στηθούν 3 κάλπες για την παραπομπή ή όχι του κ. Παπακωνσταντίνου (μία για κάθε πρόταση από τις τρεις εις βάρος του!), όπως και δύο για τον κ. Βενιζέλο (μία για την πρόταση εις βάρος του από τον ΣΥΡΙΖΑ και μία από ΑΝΕΛ-Χρυσή Αυγή). Ακόμη μία κάλπη θα στηθεί για την παραπομπή ή μη του κ. Γ. Παπανδρέου και άλλη μία τέλος  για τον – πρώην πρωθυπουργό επίσης – κ. Λ. Παπαδήμο!  Κάθε ψηφοφορία θα γίνει χωριστά. 
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.