Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Ραχήλ Μακρή: Η κυβέρνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά και αποπροσανατολίζει τον λαό..

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προειδοποιούν την συγκυβέρνηση του κ. Σαμαρά να μην ρίχνει λάδι στη φωτιά και να έρθει σε ουσιαστικό διάλογο με τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ προκειμένου να απεμπλακούν οι συγκοινωνίες.

Επίσης προειδοποιήσαμε ότι θα κάνουν ότι μπορούν,
ακόμη και το να χτυπήσουν εργαζόμενους, προκειμένου να φύγει από πρώτο θέμα το θέμα του κ. Γεωργίου και της παραποίησης των στοιχείων για το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας, που οδήγησε στην υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την οικονομική καταστροφή της χώρας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.