Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Ραχήλ Μακρή: Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει απ το κάδρο τον Παπανδρέου...

Πριν από λίγη ώρα η Βουλευτής Ν. Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή αναφέρθηκε στο Πετρέλαιο Θέρμανσης, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και τα σχολεία στην Εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του ΣΚΑΪ με τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου. Στο δεύτερο μέρος συζητήθηκε η λίστα "Λαγκάρντ" και οι ευθύνες που προκύπτουν για στελέχη του ΠΑΣΟΚ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.