Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

«ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ κε. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ;»


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤHΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατέθεσε σήμερα επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για το γεγονός ότι διατηρεί ακόμη στη θέση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ τον Ανδρέα Γεωργίου, παρά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επίκαιρης ερώτησης
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά
Θέμα: «Αποπομπή Προέδρου ΕΛΣΤΑΤ»

Σήμερα Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης σε συνδυασμό με το ν. 1608/50 περί καταχραστών δημοσίου χρήματος και το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός:

Για πόσο καιρό ακόμη σκοπεύετε να διατηρήσετε στη θέση του τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου προστατεύοντας έτσι τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην Υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2013

Ο ερωτών Βουλευτής
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.