Απίστευτες αποκαλύψεις στην δίκη Πάνου Καμμένου – “Ανδρίκου” Παπανδρέου!

Αυτά που ακούστηκαν στην δίκη είναι σίγουρο ότι θα απασχολήσουν εκ νέου την δικαιοσύνη αφού η υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έχει μεγάλο βάθος.

Επιγραμματικά:

- Για πρώτη φορά αποκαλύψθηκε “επίσημα” ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πούλησε ΓΥΜΝΑ CDS, όταν εως σήμερα οι σχετικές ερωτησεις στην βουλή δεν είχαν καν απαντηθεί! Αυτό βεβαίως εάν ισχύουν τα στοιχεία που ανέφερε ο ίδιος ο Α. Παπανδρέου, που περιέγραφαν μάλιστα αναλυτικά τις πράξεις! Αυτή είναι και η μεγαλυτερη δικαίωση του εισαγγελέα Πεπόνη που αρνήθηκε πεισματικά να βάλει την υπόθεση στο αρχείο… Αυτός όμως είναι και ορισμός κατ’ ιδίαν πληροφόρησης, όταν ένας άνθρωπος με την ιδιότητα του “συγγενή” έχει στα χέρια του πληροφορίες που δεν έχει το κοινοβούλιο παρότι τις ζητά επανειλημμένα! Το γιατί προσκομίστηκαν αυτές οι πληφορορίες ως “υπερασπιστική γραμμή”, είναι πραγματικά ανεξήγητο… Εκτός εάν ο ενάγοντας ήθελε να υπερασπίσει το …ΤΤ και όχι τον εαυτό του.

-Για πρώτη φορά ο Α. Παπανδρέου παραδέχτηκε την εμπλοκή του στην Ελβετική εταιρεία, η οποία στεγάζεται σε δικηγορικό γραφείο. Ήδη έχει ξεκινήσει η έρευνα για την ορθότητα των καταγγελιών των μικρομετόχων του ΤΤ που αποκάλυψαν την ύπαρξη δύο ακόμα εταιρειών σε πρόσωπο συγγενές συνεταίρου του ΤΤ, οι οποίες στεγάζονται στο ίδιο δικηγορικό γραφείο στην Ελβετία!

Μεινετε συντονισμένοι, θα ακολουθήσουν δύο αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν…

Σχόλια

  1. αναμενουμε τη καταληξη των συγχρονων μαυραγοριτων,μιας ταξης που ποτε δεν επαψε να παρασιτοζωει...προεδρε μαζι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.