Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ

Γράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας
Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί, το κουτί της Προανακριτικής πρέπει να έχει 4 ονόματα :
  1. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
  2. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  3. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
  4. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ
Ο Σαχινίδης έχει ίσως τις περισσότερες ευθύνες από όλους, αφού είναι ο μόνος με 3 θητείες στο Υπουργείο που απέκρυψε και αλλοίωσε τη Λίστα Lagarde.

Ήταν Υφυπουργός Οικονομικών της Κυβέρνησης Παπανδρέου, με Υπουργό τον Παπακωνσταντίνου και αρμοδιότητα τα έσοδα.
Ήταν Υφυπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, με Υπουργό τον Βενιζέλο και πάλι με αρμοδιότητα τα έσοδα.
Και έγινε Υπουργός Οικονομικών το Μάρτιο του 2012, όταν αντικατέστησε το Βενιζέλο που παραιτήθηκε για να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Και τα υπονοούμενα Παπακωνσταντίνου, ότι δηλαδή γνωρίζει το πρόσωπο που αλλοίωσε τη λίστα, θα μπορούσαν ακόμη και να ............ τον αφορούν.

Για να δούμε τι θα δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.