Εκτός ΔΗΜΑΡ Βουδούρης και Μουτσινάς!

economikos

Δοκιμάζεται η συνοχή της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να θέσει εκτός ΚΟ της ΔΗΜΑΡ τους Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά! Οι δυο σκέφτονταν να ψηφίσουν την παραπομπή Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ.

Πλέον, η κυβερνητική πλειοψηφία μειώνεται στις 164 έδρες, έναντι 179 που είχε η κυβέρνηση συνεργασίας όταν ορκίσθηκε τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με την επιστολή Κουβέλη στον Πρόεδρο της Βουλής, οι δύο Βουλευτές επί μακρόν, με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Αριστεράς, αναφέρει. Η ΔΗΜΑΡ,όπως επισημαίνει, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην Κ.Ο., παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις.
Αυτό που καταγράφεται όμως πλέον με καθαρό τρόπο, είναι ότι οι δύο Βουλευτές δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Σχόλια