Πατριωτικό Κίνημα.

Του Μπάμπη Παπασπύρου*

Η ανασύσταση και η ανασυγκρότηση της χώρας με την εθνική μας αντιπρόταση, σε υγιείς βάσεις είναι ο μόνος δρόμος. 
Προφανώς οι βάσεις αυτές πρέπει να είναι στέρεες και να στηρίζονται σε ένα εθνικό λαϊκό και πατριωτικό κίνημα, που έχει τη δύναμη το σθένος και την πολιτική βούληση να εμπνεύσει και να προσελκύσει και ενεργοποιήσει όλες τις καθαρές φωνές και υγιείς δυνάμεις της πατρίδας μας.
Είναι αυτονόητο ότι ένα τέτοιο εθνικό λαϊκό και πατριωτικό κίνημα εξ ορισμού θα πρέπει να συνενώσει και
συσπειρώσει, όλες τις δυνάμεις από την λαϊκή δεξιά, το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, ως την πατριωτική αριστερά.
Τα τελευταία χρόνια με τον ερχομό της τρόικας και με την παρουσία των δυνάμεων κατοχής, οι άνθρωποι που υποφέρουν, που πλήττονται, που είναι άνεργοι, που αγωνίζονται για την επιβίωση, είναι πάρα πολλοί, είναι ανάμεσά μας, είμαστε εμείς.
Είμαστε όλοι εμείς...που αντιδρούμε, που διαδηλώνουμε, που φωνάζουμε....Χωρίς ταμπέλες και κομματικές ταυτότητες, μιας και αυτοί που πλήττονται ανήκουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλους τους πολιτικούς χώρους.
Η κρίση, η ανέχεια, η ανεργία, η καταρράκωση του ηθικού και η εξόντωση, όταν κτυπάει την πόρτα σου, δεν ρωτάει ποιος είσαι και που ανήκεις... αφορά σε όλους ανεξαιρέτως. Δεξιούς, αριστερούς, επαγγελματίες, μικρομεσαίους, δημόσιους υπάλληλους κ.ο.κ
Ο σκοπός και η αποστολή του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είναι βρίσκεται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τον λαό, να αφουγκράζεται τα προβλήματα, τις αγωνίες του και την την λαϊκή οργή.
Αυτή την οργή θα πρέπει με κάθε τρόπο να την μετουσιώσουμε σε δύναμη αναδημιουργίας της Πατρίδας. Για αυτό πρέπει συντονισμένα να επικοινωνήσουμε και να παρουσιάσουμε στον κόσμο, την μοναδική ελληνική ρεαλιστική πρόταση. Το πρόγραμμά μας την Εθνική Αντιπρόταση, που σίγουρα χρειάζεται διαβούλευση, συμπλήρωση και εμπλουτισμό σε τομείς που δεν είχαν καλυφθεί στον επιθυμητό βαθμό.
Οδηγός μας θα πρέπει να είναι σε κάθε περίπτωση η ιστορία μας, οι θεσμοί μας και πάνω απ όλα το εθνικό συμφέρον και η εθνική κυριαρχία, παράμετροι και απαράβατοι όροι που καθορίζουν τις κόκκινες γραμμές που δεν διαπραγματεύονται και δεν εκχωρούνται.
Δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι εκτός όλων των άλλων παραμέτρων την κοινωνική έκρηξη την φουντώνει σε μεγάλο βαθμό ατιμωρησία. Χρέος μας είναι και υποχρέωσή μας στον Ελληνικό λαό και τη πατρίδα μας, συντεταγμένα και θεσμικά να τιμωρήσουμε ΟΛΟΥΣ όσους οδήγησαν την Ελλάδα στο σημείο αυτό.
Τελικά σε εμάς τους Ανεξάρτητους Έλληνες έλαχε ο κλήρος να υπερασπιστούμε τον λαό και την πατρίδα μας, μιας και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις κωφεύουν...
Το κίνημά μας θα διερευνήσει τι ακριβώς έχει συμβεί με πλήρη διαφάνεια και θα τιμωρήσει αμείλικτα όλους τους υπεύθυνους, όποιοι και αν είναι όπου κι αν βρίσκονται. Δεν θα τους αφήσουμε να φύγουν έτσι απλά...
Η εσωτερική τρόικα και οι δυνάμεις κατοχής πρέπει να τα μαζέψουν και να φύγουν και για αυτό πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο.
Η κάθε ώρα, η κάθε μέρα παραμονής στην εξουσία των δυνάμεων κατοχής, αυτής της αδίστακτης ιδεοληπτικής κλίκας, βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα.
 *Ο Μπάμπης Παπασπύρος είναι πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ Ν. Λάρισας & Αναπληρωτής κοινοβουλευτικού τομέα Άμυνας
larissanet.gr

Σχόλια

  1. Ρε cowboyδες πότε έγινε κλήρωση και σας έτυχε ο κλήρος ?
    Μηπως μπερδευτήκατε με το φλουρί της βασιλόπιτας ?
    Και τελικά ποιός σας όρισε σερίφη για να τιμωρίσετε τους πάντες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας προσθέσω δύο άλλα ερωτήματα,
    Ερώτηση διευκρίνησης, Παπασπύρος ή Παπασπύρου ?
    Ερώτηση ουσίας, γράφεται πιο πάνω "... Χωρίς ταμπέλες και κομματικές ταυτότητες ... ", αλλά από την άλλη γράφει στο τέλος "... πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ Ν. Λάρισας & Αναπληρωτής κοινοβουλευτικού τομέα Άμυνας", πώς είναι λοιπόν δυνατόν να να μην υπάρχουν κομματικές ταυτότητες, οταν το κείμενο υπογράφεται με κομματική ταυτότητα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.