Καμμένος: Ελάτε να σηκώσουμε όλοι μαζί την ελληνική σημαία και να απαγορεύσουμε στους επιτρόπους να σας εξευτελίζουν κάθε μέρα μέσα στα Υπουργεία


«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
χθες το βράδυ δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από έναν παλιό συνάδελφο της Ενώσεως Κέντρου, έναν παλιό κοινοβουλευτικό, έναν κοινοβουλευτικό που πέρασε αρκετά χρόνια σ’ αυτή την αίθουσα υπερασπιζόμενος τη Δημοκρατία και μου είπε: «Βάλε το βίντεο από τη συζήτηση για την πρόταση της αντισυνταγματικότητας που συζητήθηκε χθες». Τον ρώτησα γιατί. Μου λέει, γιατί το πιο επικίνδυνο για τη Δημοκρατία είναι να αποδέχεστε την κατάλυση του Συντάγματος και αυτό γίνεται τώρα.
Χθες, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, στην πρόταση που καταθέσαμε για την αντισυνταγματικότητα αυτού του σχεδίου νόμου που συζητάμε, ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, εταίρου της κυβερνήσεως, παραδέχθηκε ότι
πρόκειται για διατάξεις οι οποίες είναι αντισυνταγματικές και μάλιστα είπε ότι δεν θα ψηφίσουν υπέρ της προτάσεως της αντισυνταγματικότητας, γιατί θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα επαναφέρουν την τάξη.
Αλλαγή δεν έχει γίνει καμία. Άρα, αυτή τη στιγμή συζητάμε για ένα σχέδιο νόμου που ουσιαστικά δεν καλύπτει ούτε την αρχή της δεδηλωμένης. Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έχουν πλέον 149 βουλευτές. Ψηφίζεται, δηλαδή, αυτό το σχέδιο νόμου με πλειοψηφία βουλευτών μικρότερη των 151.
Στη συνέχεια, αν δει κανείς τη χθεσινή συζήτηση, θα δει ότι ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Βορίδης, προς τιμήν του και εκείνος είπε ότι υπάρχουν διατάξεις και άρθρα σε αυτό το σχέδιο νόμου τα οποία είναι στα όρια της συνταγματικότητας. Μάλιστα, είπε, ότι επειδή είμαστε σε μία έκτακτη κατάσταση, γι’ αυτό το λόγο θα τα δεχθούμε.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι πλέον μέσα στο ναό της Δημοκρατίας, μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, συζητούμε για σχέδια νόμου τα οποία είναι αντισυνταγματικά. Και το χειρότερο ποιο είναι; Το αποδεχόμαστε κάποιοι ότι είναι αντισυνταγματικός και παρ’ όλα αυτά, ψηφίζουμε αυτόν το νόμο. Εάν αυτό δεν είναι κίνδυνος για τη Δημοκρατία, τότε ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος;

Αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο είναι ένα από τα πολλά βήματα, τα οποία έχουμε περάσει μετά το 2009 με την εφαρμογή των μνημονίων και της νέας τάξης πραγμάτων στην πατρίδα μας. Θέλω να θυμίσω εδώ ότι αυτή η πολιτική, η οποία κάποτε στηριζόταν στο ΠΑΣΟΚ, στη Νέα Δημοκρατία και στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και τώρα στηρίζεται σε ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, σε ό,τι απέμεινε από τη Νέα Δημοκρατία και τη Δημοκρατική Αριστερά, είναι η πολιτική η οποία έχει οδηγήσει την ελληνική οικογένεια στο αδιέξοδο.

Η πολιτική αυτή είναι η συνιστώσα της ανεργίας και της φτώχειας. Από το 2009 μέχρι σήμερα που μιλάμε 847.504 Έλληνες πολίτες έχασαν τη δουλειά τους με αυτήν την πολιτική. Ας συνειδητοποιήσουμε τον αριθμό, 847.504 Έλληνες και 847.504 οικογένειες οδηγήθηκαν στην ανεργία. Και αυτούς τους ανέργους ερχόμαστε σήμερα να τους φορολογήσουμε. Να φορολογήσουμε, δηλαδή, εκείνους που θανάτωσε η πολιτική των μνημονίων, η πολιτική που επέβαλαν στην Ελλάδα οι τοκογλύφοι, η πολιτική που επέβαλαν οι τραπεζίτες μέσω των εσωτερικών τους εταίρων. Μία πολιτική που βλέπουμε ότι απλώνεται σε όλη την Ευρώπη.

Τώρα που μιλάμε στην Κύπρο είναι η κ. Άγκελα Μέρκελ, προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Αναστασιάδη. Τι δήλωσε πριν από δύο ημέρες; Δήλωσε ότι το χρέος της Κύπρου δεν είναι βιώσιμο. Δήλωσε δηλαδή ουσιαστικά ότι και η Κύπρος μπαίνει σ’ αυτόν τον σχεδιασμό που η Ελλάδα συνεχίζει να προχωρά, στο σχεδιασμό της ύφεσης, της φτώχειας και της ανεργίας.

Οι φόροι από το 2009 μέχρι σήμερα αυξήθηκαν 70 φορές. Μπήκαν εννέα έκτακτες εισφορές. Περικόπηκαν 20 φορές οι συντάξεις. Μειώθηκαν κατά τουλάχιστον 40% οι μισθοί. Εξαφανίσθηκαν όλα τα επιδόματα.

Εξαπλασιάστηκε ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης. Ξεπαγιάζει ο κόσμος και τα έσοδα είναι τα ίδια. Και αυτό δεν το λέω εγώ. Κατέθεσε ερώτηση ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Βαρβιτσιώτης πριν από λίγες ημέρες και απέδειξε ότι με το φόρο που έχει μπει στο πετρέλαιο θέρμανσης, το κράτος δεν εισέπραξε τίποτα. Ούτε ένα ευρώ. Αντιθέτως, κάποιοι συνάνθρωποί μας στη Βόρειο Ελλάδα, σε ορεινές περιοχές, στα ορεινά χωριά δεν θα επιβιώσουν από το κρύο αυτό το χειμώνα. Θα πεθάνουν Έλληνες πολίτες, γιατί αποφάσισε η Κυβέρνηση να εφαρμόσει την εντολή της τρόικας, να φορολογήσει βαριά το πετρέλαιο θέρμανσης, λες και ο άνεργος θα μπορέσει να πληρώσει την τιμή αυτή στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Επτακόσιες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, επτακόσιες χιλιάδες νοικοκυριά δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα. Όχι γιατί δεν θέλουν, όχι γιατί αντιστέκονται, αλλά γιατί δεν έχουν. Οι φτωχοί στην πατρίδα μας είναι τρία εκατομμύρια με τη συνέχιση αυτής της πολιτικής που καλούμαστε σήμερα να εγκρίνουμε.

Τα συσσίτια αυξήθηκαν κατά 80%. Τα συσσίτια που γνωρίζουμε, γιατί θα σας πω ότι υπάρχουν συνάνθρωποί μας σε όλη την Ελλάδα που εφαρμόζοντας την αρχή της αλληλεγγύης, βοηθούν τον συνάνθρωπό τους.

Το 57% των νέων ανθρώπων είναι άνεργοι. Μπήκε λουκέτο σε 500.000 επιχειρήσεις για το 2009. Το 13% των παιδιών μας σταματούν το σχολείο το 2012. Φθάσατε σε σημείο να κόψετε τη σύνταξη των 100 ευρώ από την πολύτεκνη μάνα. Αυξήσατε τους φόρους κατά 37% και μειώσατε τους μισθούς και τις συντάξεις κατά 40%.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, όσοι έχουν σπίτι, θα παραδώσουν τα κλειδιά τους στο κράτος και το κράτος θα παραδώσει τα κλειδιά του σπιτιού, του κεραμιδιού του Έλληνα, στους τραπεζίτες δανειστές. Αυτό είναι κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας.

Από αυτό εδώ το Βήμα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τα είπαμε και προειδοποιήσαμε από την πρώτη στιγμή που εφαρμοζόταν αυτή η πολιτική, κι εγώ ο ίδιος τα είπα, όταν αποφάσισα ότι θα καταψηφίσω την Κυβέρνηση Παπαδήμου και θα αντισταθώ σ’ αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων. Το βράδυ της κωλοτούμπας του κυρίου Σαμαρά μίλησα από τη Βουλή των Ελλήνων και είπα για την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, για την κατάργηση της ασυλίας της χώρας, για την κατάργηση της υπόστασης της χώρας κι αυτά όλα αποδεικνύονται μέρα με την ημέρα.

Το αγγλικό δίκαιο όταν το αναφέραμε από το Βήμα της Βουλής, εκεί ήταν ο κ. Παπαδήμος, ο οποίος το διέψευσε και από τις επόμενες ώρες, τις επόμενες ημέρες, με αγγλικό δίκαιο ουσιαστικά θα αντιμετωπίζονται οι οφειλές της χώρας.

Όταν μιλήσαμε για την εκχώρηση της ασυλίας και της εθνικής κυριαρχίας, για το 154 του πρώτου μνημονίου, κάποιοι το αμφισβητούσαν και γελούσαν. Τώρα πια έρχεται το ΦΕΚ 240, το οποίο φέρνετε αύριο το πρωί, Σάββατο το πρωί, στη Βουλή και να περάσει τη Δευτέρα με έκτακτες διαδικασίες στρατοδικείου που παραχωρεί και τη δημόσια περιουσία, παραχωρεί ουσιαστικά και τον χρυσό που βρίσκεται, όσο βρίσκεται ακόμα, στα υπόγεια της Τράπεζα της Ελλάδος.

Η Βουλή έχει καταργηθεί. Έρχονται πράξεις νομοθετικού περιεχομένου αντί για σχέδια νόμου, τα εγκρίνει το Υπουργικό Συμβούλιο και η Βουλή απλώς καλείται να τα επικυρώσει και μάλιστα την τελευταία στιγμή, για να μην υπάρχει συζήτηση, για να μην κουβεντιάσουμε ποτέ την αλήθεια.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, όπως τα είπαμε στη Βουλή και προειδοποιήσαμε, σας καλώ να σημειώσετε αυτά που θα γίνουν, με την πολιτική την οποία ακολουθείτε τις επόμενες ημέρες, τους επόμενους μήνες. Η πολιτική αυτή θα οδηγήσει την ανεργία στο 40%.

Θα αναγκαστείτε γρήγορα να περικόψετε ξανά μισθούς και συντάξεις. Όπως είπατε ψέματα στον ελληνικό λαό πριν τις εκλογές, λέτε ψέματα και τώρα. Θα περικοπούν κι άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις. Έχετε υπογράψει οι συγκυβερνώντες ότι θα λαμβάνετε άμεσα μέτρα, όταν πέφτει έξω ο προϋπολογισμός. Κρύβετε μέτρα, τα οποία αυτόματα θα περνούν, χωρίς να περνούν από τη Βουλή. Κρύβετε ότι θα μειώσετε ακόμα περισσότερο τον κατώτατο μισθό κι αυτό θα γίνει τον Απρίλιο που το κράτος θα αποφασίσει για τον κατώτατο μισθό.

Αποκρύπτετε, κύριοι συγκυβερνώντες, ότι έχετε συμφωνήσει να καταργήσετε το δέκατο τρίτο μισθό και στον ιδιωτικό τομέα.

Εμείς σας το λέμε από εδώ, από το Βήμα της Βουλής, με την πολιτική σας κοροϊδεύετε τον κόσμο, κοροϊδεύετε τους πολίτες. Μιλάτε για ανάπτυξη, όταν τα χθεσινά στοιχεία του δικού σας ΙΟΒΕ, όπου ο κ. Στουρνάρας εμφύτευσε, μιλούν για νέα αύξηση ανεργίας και νέα ύφεση, πάνε για ρεκόρ ανεργίας, 1.750.000 άνθρωποι. Και μιλάμε ακόμα για αριθμούς;

Ξέρετε τι θα γίνει στο τέλος; Ξέρετε τι θα πάθετε; Με τους χαμηλούς μισθούς των 310 ευρώ καθαρά, θα οδηγήσετε τη χώρα σε χαμηλή παραγωγικότητα και σε συνεχή ύφεση. Θα οδηγήσετε την Ελλάδα και την ελληνική οικογένεια -ακόμα και αυτούς που ακόμα κρατούν- πλέον στην απόγνωση.

Τι κάνατε για τον κόσμο; Τι κάνατε για τους πολίτες, εκτελώντας αυτές τις διαταγές; Απολύτως τίποτα. Θα σας πω τι κάνατε όμως για εκείνους που κρατούν τη δύναμη του χρήματος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Θα σας πω τι κάνατε για τους πλούσιους. Οι 1.500 μεγαλύτεροι οφειλέτες χρωστούν στο δημόσιο 35 δισεκατομμύρια ευρώ. Εξετάστηκαν 567 οφειλέτες, των οποίων το χρέος ήταν 13,6 δισεκατομμύρια. Πόσα εισπράξατε στο Υπουργείο Οικονομικών, κύριε Υφυπουργέ;

Ο κύριος Υπουργός είναι VIP. Δεν έρχεται πλέον στη Βουλή. Ο Υπουργός Οικονομικών αρνείται να έρθει στη Βουλή. Πέραν του ότι δεν απαντά στις ερωτήσεις κανενός, δεν απαντά στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο, μη εκλεγμένος, διορισμένος, ο άνθρωπος του Σημίτη αποκλείει και τη συζήτηση στη Βουλή με την παρουσία του. Αν αυτό δεν είναι φασισμός, ποιο είναι;

Ξέρετε πόσα εισπράξατε; Είκοσι εννιά εκατομμύρια από αυτά τα οποία σας προανέφερα, δηλαδή το 2 τοις χιλίοις. Είναι ντροπή. Και την ίδια στιγμή αυξάνετε τους φόρους στο 37,3%. Η αγορά έχει τελειώσει. Δεν μπορούμε οι Έλληνες πολίτες να πληρώσουμε τους φόρους, τους οποίους σας εντέλλεται η τρόικα να βάλετε, ακόμα και όσοι είναι σε μία καλύτερη οικονομική κατάσταση. Είναι αδύνατον.

Ένας ο οποίος είχε ένα διαμέρισμα καλείται να πληρώσει φόρο ακίνητης περιουσίας για το 2010, για το 2011, για το 2012, φόρο εισοδήματος. Πού θα τα βρει; Οδηγούμαστε ουσιαστικά στην κατάσχεση της ιδιωτικής περιουσίας.

Υπάρχει λύση και τη λύση σάς τη λέμε. Η λύση είναι τώρα σεισάχθεια.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σας καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι περισσότερες επιχειρήσεις αυτήν τη στιγμή είναι καταχρεωμένες. Χρωστάνε Φ.Π.Α., χρωστάνε τα χαράτσια, χρωστάνε στο δημόσιο, με αποτέλεσμα να μπουν στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ, να μην έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Πού θα οδηγηθούμε; Στο να μην εισπράξουμε ούτε ένα ευρώ. Και τι σας λέμε;

Κάντε έναν εθνικό λογαριασμό, να ρυθμιστούν όλες οι οφειλές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε δόσεις στις οποίες μπορούν να ανταποκριθούν. Βγάλτε τους τώρα από τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Αφήστε να δουλέψει η μικρομεσαία επιχείρηση με φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και βάλτε σκληρούς νόμους σε αυτούς που δεν θα δίνουν το Φ.Π.Α.. Μόνο έτσι θα εισπράξετε κι έτσι θα ανοίξουν τα μαγαζιά. Χωρίς να κοστίσει ούτε ένα ευρώ στο Δημόσιο, θα αρχίσει να εισπράττει το κράτος. Δεχθείτε τη ρύθμιση των οφειλομένων από το Δημόσιο στις επιχειρήσεις, δίνοντας δίγραμμες επιταγές που θα μπορούν να επιστρέφουν μόνο για τις υποχρεώσεις που έχει ο οφειλέτης προς το κράτος.

Και τώρα αυτό που προέχει είναι να προχωρήσετε στο να επαναφέρετε την ασυλία της χώρας. Σε λίγο καιρό θα είναι κατασχεμένη και η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία. Μιλήσατε για αποκρατικοποιήσεις. Στο ΤΑΙΠΕΔ ο στόχος είναι δυο δισεκατομμύρια. Αλλά να σας θυμίσω τα Ζάππεια; Πενήντα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ. Από πού θα εισπράξετε δύο δισεκατομμύρια; Εκτός και αν έχετε υπολογίσει να χαρίσετε τα φιλέτα του Δημοσίου σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες που σας αναφέραμε εδώ στη Βουλή και οι οποίοι πάνε να κάνουν πλέον πόλεμο μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημερώσεως στα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Τον ΟΠΑΠ, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τον Αστέρα θα τα δώσετε όλα μαζί για δύο δισεκατομμύρια ευρώ; Ο κ. Σαμαράς για τον ΟΠΑΠ, στην Έκθεση Θεσσαλονίκης, είχε ανακοινώσει ότι είναι έγκλημα να πωληθεί κάτω από τα κέρδη τεσσάρων ετών. Και ερωτώ: Ήταν 500 εκατομμύρια τα κέρδη του ΟΠΑΠ το 2011; Πόσο θα τον δώσετε; Σε ποιον θα τον δώσετε; Γιατί θα τον δώσετε στην τιμή αυτή και δεν κάνετε ανοικτό διαγωνισμό;

Με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τι συμβαίνει; Σας καταθέσαμε σήμερα μία επίκαιρη επερώτηση, την οποία κοινοποιούμε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας έκανε μάχη για να απαξιώσει την Τράπεζα. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν η πιο υγιής τράπεζα.

Στις 10 Αυγούστου του 2012 στη Βουλή των Ελλήνων, εκθειάζοντας ο κ. Στουρνάρας τη διαχρονική προσφορά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην ελληνική οικονομία λέει: «Το μοναδικό πρόβλημα στα οικονομικά στοιχεία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προκύπτει από το κούρεμα των κρατικών ομολόγων». Αυτή η διαπίστωση στηρίζεται στο ότι πριν το κούρεμα των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν η πρώτη τράπεζα της Ελλάδος και η τρίτη τράπεζα σε επάρκεια κεφαλαίων.

Αποκρύψατε την έκθεση της Black Rock από τα κόμματα. Όταν σας την καταθέσαμε στη Βουλή των Ελλήνων, σιωπήσατε. Δεν έγραψε καμία εφημερίδα απολύτως τίποτα. Γιατί; Γιατί απεδείκνυε η πρόταση της Black Rock ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν υγιές.

Εσείς είστε εκείνοι που με την πολιτική σας και συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών, για την οποία θα λογοδοτήσει, ο οποίος δήλωσε στη Βουλή των Ελλήνων στις 29/08/2012 το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ως μη βιώσιμο, 19 ημέρες μετά την πρώτη του δήλωση, επικαλούμενος εκτιμήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος. Και εν συνεχεία αυτό που έγινε είναι να κατρακυλήσει και να διολισθήσει η τιμή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου βίαια αμέσως μετά από αυτές τις δηλώσεις.

Πού είναι οι εκθέσεις ALVAREZ και DLD, οι οποίες υπάρχουν για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο; Γιατί τις αποκρύψατε; Γιατί δεν λέτε την αλήθεια; Και τώρα που έρχονται οι μικρομέτοχοι του 2% και προσβάλλουν ουσιαστικά τη διαδικασία, να χαρίζετε σε φίλους το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο;

Γιατί δεν λέτε ότι αυτή τη στιγμή ο εισαγγελέας κ. Κορέας με εντολή του κ. Πεπόνη ψάχνει για τα CDS που πουλήθηκαν, αξίας 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2009, όταν γνώριζε ο κ. Παπανδρέου ως Πρωθυπουργός της χώρας και γνώριζε ο κ. Παπακωνσταντίνου ως Υπουργός Οικονομικών, όπως είχε συμφωνήσει με τον Στρος Καν, ότι θα βάλει τη χώρα μέσα σε αυτό το μηχανισμό του ΔΝΤ; Δηλαδή, γνώριζε ότι αυτά τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου θα ήταν η ασπίδα προστασίας απέναντι στους κερδοσκόπους.

Και ξέρετε πόσο πουλήθηκαν, από τον προϋπολογισμό του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου; Πουλήθηκαν στο 1.350.000.000 δολάρια. Πόσο τα αγόρασαν; Τα αγόρασαν 950.000.000 δολάρια τον Αύγουστο. Πόσο ενεγράφη στον προϋπολογισμό του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου το κέρδος της τράπεζας; Ανεγράφη το ποσό των 35.000.000!

Γιατί, δεν λέτε ποιοι πήραν τις μίζες; Γιατί, δεν λέτε ποιοι πήραν τις προμήθειες; Γιατί, δεν αφήνατε τον κ. Προβόπουλο μέχρι τον Ιούνιο να δώσει στον εισαγγελέα κ. Κορέα τις συγκεκριμένες πράξεις, που τις είχε η Τράπεζα της Ελλάδος; Και πώς είναι δυνατόν την ώρα που συνεχίζει να γίνεται αυτή η δικαστική διερεύνηση από την ελληνική δικαιοσύνη, από τους έντιμους εισαγγελείς, να συνεχίζετε τη διαδικασία να ξεπουλήσετε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για να χαθούν τα ίχνη, όπως χάνονται τα στικάκια μέσα σε αυτήν εδώ τη χώρα; Διότι, αυτές οι πράξεις είναι αυτές που υποκρύπτουν το δόλο.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, τελειώνω γρήγορα λέγοντας ότι το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου δεν κάνει τίποτε άλλο από το να προχωρήσει το σχέδιο της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, να διαλυθούν οι πολύτεκνες οικογένειες, να μπουν τεκμήριο τα παιδιά, να διαλύσουμε τους ανέργους.

Προχωράτε σε αποφάσεις οι οποίες είναι εθνικά επικίνδυνες. Το κλείσιμο των ΔΟΥ στα νησιά σημαίνει ότι θα προχωρήσετε ουσιαστικά σε αυτό που είχατε προαναγγείλει, στην ερήμωση των νησιών, για να τα δώσουμε αντιπαροχή, all inclusive, σε γερμανικές εταιρείες τις οποίες τις παίρνετε και τις στέλνετε στα μικρά αεροδρόμια που πουλώντας την ΥΠΑ θα τα κλείσετε και αυτά για να πηγαίνουν μόνο τσάρτερ.

Έχετε ρωτήσει τι γίνεται αυτή τη στιγμή στα μικρά νησιά; Έχετε σκεφτεί ποτέ τι συμβαίνει σε μεγαλύτερα νησιά όπως η Λήμνος ή η Ικαρία; Τι σημαίνει το κλείσιμο της ΔΟΥ; Έχετε δει τι γίνεται στη Λέρο; Κλείσατε νοσοκομεία, κλείσατε τα κέντρα υγείας. Τους εκτελείτε! Είστε ηθικοί αυτουργοί απέναντι στο έγκλημα κατά των νησιωτών και εκτελείτε εντολές! Εκτελείτε εντολές και τα πράττετε όλα αυτά με δόλο.

Σας καλούμε εδώ στη Βουλή των Ελλήνων για ακόμα μια φορά. Σταματήστε να λαμβάνετε εντολές. Ελάτε να ενωθούμε οι Έλληνες, όλοι μαζί και να πούμε ένα όχι απέναντι στην εξαθλίωση της ελληνικής οικογένειας, να δουλέψουμε σκληρά, να αλλάξουμε την πατρίδα μας, να φέρουμε ένα φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο θα έχει συνταγματική ισχύ για τα επόμενα δέκα χρόνια με φόρο 10%, 8%, να μπορεί δηλαδή η Ελλάδα να είναι ανταγωνιστική πραγματικά απέναντι στις γύρω χώρες.

Ελάτε να σηκώσουμε όλοι μαζί την ελληνική σημαία και να απαγορεύσουμε στους επιτρόπους να σας εξευτελίζουν κάθε μέρα μέσα στα Υπουργεία. Ελάτε να κάνουμε πάλι δυνατή τη Βουλή των Ελλήνων και οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού να μπορούν να εκφράζουν αυτό που πιστεύει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας. Ελάτε μαζί, γιατί μπορούμε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα παιδιά μας. Είναι η τελευταία έκκληση. Και αυτή την έκκληση θα πρέπει να τη δεχθείτε».

Σχόλια