Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Σε δίκη παραπέμπεται ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ Ιωάννης Παντής

Σε δίκη παραπέμπεται ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ Ιωάννης Παντής για την υπόθεση του iphone.
Ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, αρμόδιος για το οικονομικό έγκλημα Λάμπρος Τσόγκας άσκησε σήμερα ποινική δίωξη για απιστία σε βάρος του αντιπρύτανη για τη συσκευή κινητής τηλεφωνίας που δώρισε σε γνωστή ηθοποιό-παρουσιάστρια.

Δίωξη ασκήθηκε για απόπειρα απιστίας και εκβίαση σε βάρος του πρώην διευθυντή της εταιρίας «Λογότυπος», του ΑΠΘ για τον οποίο, ο κ. Παντής, έχει υποστηρίξει πως τον είχε παγιδεύσει στέλνοντας, το iphone στο όνομα του αντιπρύτανη .
thousandnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.