Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Μ. Χρυσοβελώνη: «Ο ήχος των Καλάσνικοφ δεν θα καλύψει την δημόσια συζήτηση για το Μνημόνιο»

Η Αναπλ. Γραμματέας της Κ.Ο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχολιάζοντας την επίθεση κατά των γραφείων της Ν.Δ έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Καταδικάζουμε απερίφραστα την βία απ’όπου κι αν προέρχεται. Ιδιαίτερα τέτοιες πράξεις που στρέφονται ευθέως κατά των συμφερόντων του Ελληνικού λαού αφού μεταφέρουν την προσοχή της κοινής γνώμης από τα θύματα του Μνημονίου στον θυματοποιούμενο κ. Σαμαρά.


Ακριβώς την ημέρα που επιβεβαιώνεται στη Βουλή η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας από την Συγκυβέρνηση, συμβαίνει να καλύπτεται η δημόσια συζήτηση από τους ήχους των Καλάσνικοφ έτσι ώστε να μην μπορεί να ακούσει ο Ελληνικός λαός τι συμβαίνει. Σε ό,τι όμως αφορά τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ η ατυχής αυτή σύμπτωση δεν θα έχει καμία απολύτως επίπτωση. Απόψε η αλήθεια θα ακουστεί στη Βουλή καθαρά, για ακόμα μια φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.