Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Π. Τόμσεν: Κι άλλες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις αν δεν εισπράξετε φόρους

Νέα προειδοποίηση ότι μόνον εάν η κυβέρνηση προχωρήσει στην ορθολογική οργάνωση της φορολογικής διοίκησης θα αποφευχθούν περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, απευθύνει ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ ο Πολ Τόμσεν αποδίδει
σε κεκτημένα συμφέροντα, ανεπαρκείς πολιτικές δεσμεύσεις, αλλά και στην έλλειψη ηγεσίας την αδυναμία είσπραξης φόρων, ενώ παραδέχεται πως ΔΝΤ και ΕΕ αποδείχθηκαν υπερβολικά αισιόδοξοι στις προβλέψεις που είχαν διατυπώσει για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Ο Δανός επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ στην Ελλάδα ξεκαθαρίζει ακόμη πως θα χρειαστεί περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους περιγράφοντας εμμέσως ένα κούρεμα του επίσημου τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.