Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Γιατί κόψατε τον Αντώνη Αργυρό κύριε Ρουπακιώτη; Έχει να κάνει με τον αγώνα του για την ΕΛΣΤΑΤ;

Ο δικηγόρος Αντώνης Αργυρός, επελέγει ως υπουργός επικρατείας από τον Π. Πικραμμένο, τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό. Ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόταν περισσότερο. Είναι άλλωστε ένας από τους καλύτερους Έλληνες δικηγόρους.
Ο Αντώνης Αντωνίου ήταν ο άνθρωπος που μαζί με τον Γιάννη Αδαμόπουλο που κατέθεσαν την μήνυση κατα του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, αμέσως μετά τις αποκαλύψεις.
Έρχεται ο ΔΣΑ και προτείνει τους 12 δικηγορους για να στελεχώσουν το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο, εκ των οποίων η πολιτεία κρατά τους 8.


Στέλνει λοιπόν ο Γιάννης Αδαμόπουλος ως πρόεδρος του ΔΣΑ τους προτεινόμενους, με το όνομα του Α. Αργυρού, πρώτο στην λίστα. Όπως ήταν αυτονόητο.
Τι έκανε λοιπόν ο κύριος Ρουπακιώτης; Έκοψε τον Αντώνη Αργυρό από την λίστα! Πρώτο πρώτο, όπως ενημερωνόμαστε…
Δηλαδή, ο άνθρωπος που επέλεξε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κύριος Πικραμμένος ως απολύτου εμπιστοσύνης για να αναλάβει την νευραλγική θέση του Υπουργού Επικρατείας, δεν εγκρίθηκε από τον κύριο Ρουπακιώτη…
Θα έχουμε άδικο λοιπόν να υποστηρίξουμε ότι ο κύριος Αργυρός πλήρωσε τον αγώνα του κατά του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ;
Διότι αυτές οι εξελίξεις, περαν των αποκαλύψεων μας, δεν θα είχαν συμβεί εάν ο Αδαμόπουλος με τον Αργυρό δεν κατέθεταν την μηνυτήρια αναφορά κατά του Γεωργίου.
Πολύ περίεργη απόφαση κύριε Ρουπακιώτη…

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.