«ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ, ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ Ο ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας τη δήλωση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου ότι «η Τουρκία θα απαντήσει κατάλληλα αν η Ελλάδα ανακηρύξει ΑΟΖ», δήλωσε τα εξής:
«Οι δηλώσεις Νταβούτογλου δεν με εκπλήσσουν.
Ο εκπρόσωπος της χώρας, μέλους του ΝΑΤΟ που εξακολουθεί να διατηρεί τη λογική του casus belli,
με θράσος χιλίων πιθήκων εννοεί να προκαλεί τη χώρα μας απέναντι σε πολιτικές της διπλωματίας που ασκούνται με ζεϊμπεκιές, με κουμπαριές και με «χαλαρές» δηλώσεις, για να μην…ενοχλούμε και πολύ!
Σε σχέση με το πλήρες κείμενο τόσο των δηλώσεων Νταβούτογλου στο τουρκικό κανάλι TRT, όσο και εκείνων του Υπουργού Ενέργειας της Τουρκίας Τανέρ Γιλντίζ, ο οποίος αναφέρθηκε σε «αμφισβητούμενες περιοχές», οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αναμένουμε την αντίδραση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Ελπίζουμε αυτή τη φορά να έχει βαρύτητα και ουσία και να μην, απλά, χαϊδεύει αφτιά».

Σχόλια

  1. 1000 monkeys ?
    1 monkey, is enough ....

    Ποιά είναι η πρόταση του αγαπητού Mr. Quick για απάντηση στον επίσης "αγαπητό" efendi Davutoğlu από τον αξιογάπητο Monsieur Avramopoulos.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ)
    οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αναμένουμε την αντίδραση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου.
    Ελπίζουμε αυτή τη φορά να έχει βαρύτητα και ουσία και να μην, απλά, χαϊδεύει αφτιά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dear Butterfly,
      ξέρω να διαβάζω και να κατανοώ .....
      Το ερώτημά μου είναι απλό, ποια αντίδραση περιμένει ο Mr. Quick που να έχει βαρύτητα και ουσία και να μην, απλά, χαϊδεύει αφτιά ?
      Και το ρωτάω για ενα απλό λόγο (για να το καταλάβεις και εσύ), για να μπεί ο πήχυς σε αυτό που περιμένει ο Mr. Quick και να καταλάβω τι θα έκανε αυτός σε περίπτωση που ως ΥΠΕΞ θα αντιμετώπιζε μία παρόμοια κατάσταση.
      Γιατί σε αυτή τη country είναι εύκολο να κάνουμε "φιλοσοφικές" δηλώσεις όταν δεν έχουμε την ευθύνη, αλλά όταν έρθει η ώρα τότε το "πουλάκι τσίου".
      Κλασικότερον παράδειγμα το "βυθίσατε το ΧΟΡΑ" και το Νταβός με το "μη πόλεμος" αργότερα ...
      Αναμένω την απάντησή σου πίνοντας νερό που καίει στο sallon της Lola.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.