Δικαστικός αγώνας ΠΑΣΚΕΔΙ εναντίον ΑΕΠΙ στην Έδεσσα...

Την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 9 το πρωϊ, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στα χρονικά, ομαδική διαδικασία Ασφαλιστικών μέτρων, του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. Και μελών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής του Νομού Πέλλας, εναντίον της ΑΕΠΙ, με ζητούμενο μείωση του αμοιβολογίου της κατά 60%.

Η αθρόα συγκέντρωση συναδέλφων από γύρω πόλεις και Νομούς κατά τη διάρκεια της δίκης, ίσως κρίνει και το αποτέλεσμα.
Ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. Σε περίπτωση ΝΙΚΗΣ, θα εκχωρεί το δικαίωμά του σε όσους είναι ή γίνονται μέλη του.
Εάν θέλετε να είστε αμέτοχοι, τότε θα πληρώνετε όσα σας ζητά η ΑΕΠΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ.
Δηλώστε άμεσα συμμετοχή προσέλευσης 2310 932420, 6983 161473
ή paskedi@paskedi.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.